Tricouri personalizate

Pasiune, obsesie, slabiciune. Ziceti cum vreti. Recunosc insa ca pentru tricouri am o adevarata pasiune. Sa le colectionez. Daca e vorba de tricouri personalizate, cu atat mai mult. Lucrurile stau la fel cu camasile, desi acolo inventivitatea ta nu este chiar atat de mare. Poti fi original, ceva Hawai, dar nu e vorba de inventivitatea ta. La tricouri insa poti sa-ti etalezi talentul pe deplin. Oricare ar fi acela.

Si pentru ca aceste tricouri personalizate imi plac la nebunie, aceasta pasiune este in ambele sensuri: imi place sa le si daruiesc, dar si sa le primesc. Imi place deopotriva sa le colectionez, chiar daca pe unele nu le-am mai imbracat demult (unele nu ma mai incap), dar si sa stiu ca o persoana X are unul ori chiar mai multe tricouri personalizate de la mine. Ma face sa ma simt bine. Am grija sa-mi las amprenta in mod iremediabil pe acele tricouri.

Uneori insa inventivitatea mea nu se compara cu a celor care detin magazine. Magazinele pot fi reale („clasice”), ori virtuale. Nu conteaza asta. Mai ales cand e vorba sa faci un cadou, ideile persoanelor din magazin se pot dovedi mult mai bune decat ideile tale. Mai ales daca e vorba desene, unde recunosc ca nu ma pricep. Ma rog, putin spus.

La magazinul online egluma.ro mi-a atras atentia tricoul Godfather. Imi place ca e in mai multe culori, desi parca pe negru arata cel mai bine. Oricum, am uitat sa va zic ceva: tricourile se impart in doua categorii. Sau ma rog, eu le impart asa:

1. Tricouri de vara, pe care le porti pur si simplu. Aici le prefer pe cele polo ori pe cele normale, dar speciale. N-o sa ma vedeti niciodata purtand un tricou alb sau negru complet vara. Ceva colorat da.

2. Tricouri de iarna, pe care le porti pe sub camasa. Am tricou verde, mov, galben. Si le asortez in functie de camasa. Tricoul de mai sus, varianta pe negru, ar intra aici. Daca inchei camasa pana sus, ca oamenii normali, e foarte bine, nu se vede sigla. Daca stai cu camasa descheiata se vede complet sigla. Deci cu atat mai bine.

Recunosc totusi ceva: n-as face cadou asemenea tricou. Poate doar viitorului meu nas, oricare va fi el. Altfel, nu zic nimanui NASU’ daca el nu e nas. Dar pana sa ma insor mai e. Nitel mai mult.

Salutari PERSONALIZATE tuturor!

4 thoughts on “Tricouri personalizate

  1. E articol de concurs. Tot advertorial, in sens larg, este. Dar este tip concurs. Si da, de ce ar fi rusinos ca e asa?! 🙂

  2. Pingback: Castigatorii campaniei Egluma.ro | BlogAwards
  3. Pingback: Castigatorii campaniei Egluma.ro | Blog Awards

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !