Trei piese scurte fara sex

Ieri am vizionat, la teatrul In Culise, spectacolul Trei piese scurte fara sex. Auzisem de el numai de bine, trebuia insa sa ma conving ca e un spectacol bun.

Cautand pe google articole despre spectacol, am dat de o caracterizare foarte misto pe Port.ro:

Trei – pentru ca e cu trei actori
Piese – pentru ca sunt texte de teatru
Scurte – pentru ca nu sunt lungi
Fara Sex – pentru ca nu sunt despre sex

In fapt, 3 actori diferiti urca pe scena pentru a tine un monolog. Primul, un om de rand, ajuns clovn, al doilea un actor ce a stat 13 luni pe bara si acum este pe cale sa prinda rolul vietii, iar al treilea un boschetar care interactioneaza direct cu publicul. O comedie la care razi de lucrurile din jurul tau. Se vorbeste despre actori, despre sex, despre lucruri frumoase, despre desene animate, despre McDonalds, despre lucruri urate. Un spectator care devine parte la spectacol.

Dupa spectacol, alaturi de Monica, si ea impresionata pozitiv de cele Trei Piese Scurte fara Sex ­čÖé

Despre acest spectacol trebuie sa mai spun un lucru: el fusese creat pentru fostul spatiu al Teatrului In Culise (care era pe 3 nivele). Fiecare piesa era pe unul dintre nivele, spectatorii si actorii se mutau de la un nivel la altul. Si, dupa spusesele cuiva care a vazut si spectacolul din trecut, actuala varianta este putin schimbata si ca personaj, boschetarul de acum era pe vremuri un mafiot.

Trei piese scurte fara sex

Concluziile sunt simple:
– Daca n-ati vazut spectacolul, e clar ca trebuie sa mergeti sa-l vedeti.
– Daca l-ati vazut in fosta locatie, vechiul spectacol, trebuie sa mergeti sa-l vedeti in noua versiune.
– Daca deja l-ati vazut puteti sa-l revedeti.

Trei piese scurte fara sex este o productie proprie marca In Culise. Desi fara sex, cica e recomandat sa nu aduceti minori la spectacol. Un spectacol fara sex interzis minorilor? Hai ca acum chiar v-am facut sa veniti sa-l vedeti ­čÖé Salutari SCURTE tuturor ­čÖé

Comments

comments

3 thoughts on “Trei piese scurte fara sex

  1. Pingback: 3 piese scurte f─âr─â sex | Monica Berceanu Monica Berceanu

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !