Trei idei despre videochat

Trei idei despre videochat

 

Videochatul, ca si masajul erotic, starneste aprigi dispute. Unii pur si simplu nu vor sa vada discutandu-se despre asta, altii sunt categorici impotriva acestui lucru. Eu voi spune, pe scurt, trei idei despre videochat:

1. Videochatul este LEGAL.
Stiu ca tot felul de avocati, juristi si pseudo-juristi au decretat ca ar fi ilegal. Eu va dezamagesc: este legal. E drept, conditia este ca „modelele” sa fie majore. In rest, nimic nu este ilegal, plata este oficiala. E drept, la studiourile legale, nu la cele pirat, ca sunt si din alea destule. Asta in cazul in care credeati altceva.

2. De multe ori site-urile sunt accesibile doar in strainatate.
Daca vrei sa te angajezi, cauta un studio videochat care sa aiba aceasta facilitate. Nu ai vrea sa stie toata familia ta din Romania ca practici meseria asta. Nu suntem o tara pregatita pentru asa ceva. Bine, poti sa o patesti rau daca ai rude plecate p-afara care frecventeaza asa ceva. Sa-ti doresti sa nu.

3. Videochatul nu este deloc cel mai rau job posibil.
Recititi primul punct. Eu spun altfel: videochat e diferit de prostitutie. Nu va atinge nimeni, nu va riscati integritatea fizica. Riscurile sunt doar de natura morala. Iar avantajele sunt numeroase. Unele au vazut in videochat rampa de lansare catre modeling. Nu radeti: unele studiouri chiar se ocupa cu asa ceva. Unele fete chiar profita de aceste oportunitati. Nu fac deloc rau. Zic.

Nu imi place sa dau sfaturi, nu sunt in masura sa spun ce e bine si ce e rau, insa mi-as dori ca oamenii sa judece mai putin. O dorinta aproape imposibila ar zice unii. E alegerea fiecaruia ce meserie isi alege, cu ce se ocupa si din ce traieste.

Eu am scris trei idei despre videochat. Astept acum si opiniile voastre pe acest subiect.. Salutari BLOGOSFERICE tuturor! 🙂

 

Comments

comments

2 thoughts on “Trei idei despre videochat

  1. As avea de comentata ceva la punctul 3. Orice job este privit din prisma persoanei care il face, iar videochatul poate fi un chin pentru unele femei si o binecuvantare pentru altele, fiecare cu viziunea de viata si cu cheful de munca. Eu cred ca atata timp cat e legal, are program flexibil, e curat si modern si iti ofera posibilitatea s ate intretii, e ok.

  2. Este chiar un job foarte ok, cu multe oportunitati de crestere profesionala, dar si personala. E legal, ti se ofera contract, conditii foarte bune de munca, program flexibil si bani foarte multi.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !