Trei gemeni venetieni

Trei gemeni venetieni

 

La filme am apreciat intotdeauna rolurile multiple (de obicei duble). Zilele acestea chiar astept cu nerabdare Gangsteri de Legenda, un film unde Tom Hardy are un rol dublu extrem de greu. Nu stiu cum s-a achitat de sarcina, voi vedea saptamana care vine.

La teatru lucrurile sunt diferite si, as zice eu, mai complicate. MULT mai complicate. In general actorii trebuie sa INTRE IN PIELEA unui personaj, lucru infinit mai greu in cazul in care e vorba de personaj multiplu.

De asemenea, tot ca un specific al teatrului, personajele nu pot aparea in acelasi timp pe scena din motive evidente. Motiv pentru care lucrurile sunt cu atat mai interesante cand e vorba de rolurile multiple.

Sa va zic acum cum pot fi aceste roluri multiple. Poti avea un spectacol unde un singur om indeplineste, SUCCESIV, mai multe roluri, dar poti avea un spectacol unde un actor indeplineste 2 sau mai multe roluri ALTERNATIV (este personajul 1, personajul2, personajul 3, revine la 1). In acest ultim caz este cu atat mai complicat pentru acel actor, insa rezultatul este cu atat mai spectaculos in cazul in care REUSESTE.

Trei gemeni venetieni

Exact asa stau lucrurile in cazul spectacolului Trei gemeni venetieni. Cei 3 sunt jucati, alternativ, de Cristian Iacob. Rolurile i-au iesit de minune, fiind parca facute special pentru el. Un spectacol bine realizat din toate punctele de vedere, unde exceleaza Cristi Iacob cu al sau triplu-rol de exceptie.

Trei Gemeni Venetieni Teatrul Mic

O comedie spumoasa, cu final asteptat, care va starni hohotele de ras ale spectatorilor. Regia este semnata Nona Ciobanu, spectacolul apartinand Teatrului Mic din Capitala. E drept, el s-a jucat si la festivalul Festin pe Bulevard, la Nottara. Eu l-am vazut la Teatrul Mic, unde il veti putea vedea si voi in stagiunea curenta. Vi-l recomand cu caldura.

Trei Gemeni Venetieni Poster

Despre Trei gemeni venetieni a scris si Raluca. Salutari TEATRALE tuturor!

 

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !