Trei experiente misto cu UBER

Trei experiente misto cu UBER

 

 

Relatia mea cu UBER a trecut de la dusmanie la prietenie. La fel precum relatia mea cu produsele APPLE. Veti vedea la final legatura.

Acum, trebuie sa va zic 3 experiente misto cu UBER. Nu am mers mult cu ei, maximum 10 curse, dar fiecare sofer avea farmecul sau. Sa ii luam pe rand:

uber

1. Prima cursa UBER. Eram in tren, ma intorceam de la Timisoara. Dupa ce am rugat vreo 3 amici sa vina sa ma culeaga din gara, unul dintre ei, dupa ce m-a refuzat, mi-a dat ideea de a-mi face cont UBER. Ideea era ca nu aveam bani cash, trenul ajungea seara tarziu, iar taxiurile din gara nu sunt de luat. Faptul ca prima cursa a fost gratuita a fost bonus.
Acum, sa va zic partea misto. Cum a decurs. Intai intreb eu, jumate serios, jumate la misto, cativa taximetristi de p-acolo. Tarifele scazusera de la 50 de lei la 25 de lei. Sub 25 nu gaseam (Gara de Nord – Mega Mall, drum de vreo 12-13 lei). Deci cel mai milostiv dintre soferi imi lua dublu.

Scot telefonul. Butonez aplicatia. Un taximetrist se tot uita la mine. Nu stiu daca a vazut aplicatia sau a presupus. Dar cand a venit masina mea (fix la coloane, in fata tuturor), el a exclamat cu voce tare: BAAAA, ASTA A CHEMAT UBER! Am simtit URA din glasul acelui sofer. Ura amestecata, cumva, cu parere de rau. Parca-i parea rau ca ceruse 30 de lei (el era unul dintre cei dispusi sa negocieze).

Nu mai stiu ce discutie am avut cu el, una placuta, insa, recunosc, nu eram cel mai bun partener de discutie. Eram obosit mort, imi doream doar sa ajung acasa.

2. O chestie recenta, foarte faina, vine din Cluj. Chem UBERUL si cat timp il asteptam ma apucasem sa postez ceva pe facebook. Pentru cine nu stie, cand am mers prin Cluj am folosit hashtagul #UnOlteanInArdeal. Eh, acum vine partea misto. Scrisesem statusul, pusesem hashtagul si a trebuit sa urc in masina. Am inceput o conversatie cu tipul respectiv, apoi mi-am amintit de status. Si l-am postat fix inainte sa cobor. Ultimul lucru scris a fost hashtagul de mai sus. Cobor din masina, apoi observ ca tipul avea … NUMAR DE OLT! Imi venea sa dau edit si sa scriu (STATUS SCRIS DIN MASINA ALTUI OLTEAN IN ARDEAL). Cand am dat ratingul (eu imi amintesc de ratinguri cu intarziere, uneori dau si a doua zi), am lasat un comentariu (se cheama in aplicatie „multumiri”) care suna cam asa: Multumiri oltenesti de la oltean la oltean. Mi s-a parut funny ideea (ma rog, faza e ca blondul de mine nu s-a sesizat din prima, de cand aplicatia i-a aratat ca el asteapta o masina cu numar de Olt; sau poate mi s-a parut ceva firesc, eu fiind obisnuit cu numerele de Olt).

3. O chestie interesanta, introdusa recent: cursa programata. Am oscilat mult daca sa folosesc chestia asta. Am folosit-o. Uberul a venit la timp, m-a dus la destinatie, toate bune si frumoase. Am aflat, cu aceasta ocazie, ca soferul nu stia ca e cursa programata, lui ii arata o cursa normala.
Acum, partea misto la aceasta cursa este ca soferul detinea … o Dacie. I-am si zis: cea mai misto Dacie in care am intrat. El s-a simtit aproape jignit: Nu sunt taxi, acolo zici ca intra in cocina. Nu era Logan, era Dacia Lodgy, parea noua. Oricum, m-am simtit bine: spectacolul de teatru se terminase, eu ma imbulzeam sa ies printre primii, am iesit si dupa 1 minut a aparut masina. Sincronizare aproape perfecta! ­čÖé

Acum, ca va ziceam la inceput de Apple, trebuie sa va zic promotia UBER: daca vei convinge, pana pe 30 noiembrie, un numar de 100 de prieteni sa-si faca cont prin intermediul tau, primesti, FARA TRAGERE LA SORTI, una bucata Iphone 7 de 32 de gb. Detalii gasiti la ei pe site. Trebuie sa le dai codul tau prietenilor si trebuie ca ei sa se si foloseasca de acea cursa gratuita (totul pana pe 30 noiembrie, adica imediat dupa ziua mea).

In cazul meu, lucrurile sunt simple: mai am de convins 99 de oameni. Nu conteaza asta, conteaza ca de cand am inceput, trendul este pozitiv. Iar 99 de oameni, care sa vrea sa faca prin intermediul tau si care SA NU AIBA cont Uber, e o nimica toata. Ii fac eu. Pana mor :))

Acum astept si de la voi experiente misto cu UBER. Stiu, am fost impotriva UBER, zisesem ca nu-mi voi face cont, dar, asa cum zicea tizul meu mult mai inteligent, cu adevarat consecvent este doar BOUL. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Trei experiente misto cu UBER

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !