Trei chestii care ma enerveaza

Am vazut pe mai multe bloguri articole asemanatoare (azi sunt zgarcit, nu dau niciun link), asa ca voi scrie si eu. Si nu, nu vreau sa atac la persoana pe nimeni. Spun doar 3 chestii care ma enerveaza maxim. Iar ordinea e aleatoare:

1. Sa se spuna minciuni despre mine. Accept ca spui opinia ta despre mine, fie ea si negativa. Ok, nu-mi convine, dar n-am ce sa fac. Accept faptul ca spui despre mine ca-s gras, ca-s urat sau ca nu scriu bine pe blog. Problema ta. Dar nu accept sa spui minciuni despre mine. Nu-mi place, urasc. Eu din acest motiv cand atac pe cineva o fac cu dovezi. Am si eu o parere proasta despre multi (si din blogosfera) insa daca nu pot dovedi ceva prefer sa le pastrez pentru mine. Da si cand oi face rost de dovezi…

2. Oamenii sa-mi reproseze ceva ce nu eram obligat sa fac. Nu zic de recunostiinta, aia e ceva demult uitat. Vorbesc de reprosuri. Daca am o invitatie dubla la un film si decid sa iau pe cineva, e clar ca alti cativa imi reproseaza ca de ce nu i-am luat pe ei? Sa nu mai zic de situatia cuplurilor: cuuuuuuuuuuum, sa nu merg cu „iubirea mea”? Raspunsul meu e simplu: ba du-te, dar #pebaniitai. La fel e si situatia in care decid sa citez un articol si nu altul (pe mine nu ma puteai cita, scartarule, un link n-ai da). Sa nu zic ca in unele cazuri atunci cand fac chestiile astea persoana in cauza se comporta de parca i-am dat ceva ce i se cuvenea.

3. Sa ma anunti cu cateva ore inainte ca te-ai razgandit. Poate fi vorba de orice: iesire la film, iesire la o bere, nu conteaza. Cand iesim 6 oameni daca unu se da lovit nu e tragedie. Dar daca e o intalnire cu doar un om e trist. Dramatic. Tragic. Nu conteaza ca scuza e pe bune sau e inventata. Ah, da, la scuze cea mai penibila e: daca nu vine X nu mai vin nici io.

Chestiile astea ma enerveaza in special cand vin la pachet. Ok, nici separat nu-s placute, dar cand vin la pachet e dramatic. O doamne, sa-mi reprosezi ca ceva, apoi sa-ti dau si tu sa refuzi e ultimul lucru pe care mi-l doresc. Executia (nu una directa , nu am omorat inca pe nimeni) nu iti este departe. Sa nu zic de situatia in care chestii

Sa nu intelegeti ca astea ar fi SINGURELE trei chestii care ma enerveaza. Ohoo, sunt multe altele. Dar astea-s undeva sus de tot.

Salutari ENERVAnTE tuturor!

ps: Daca nu ma suporti de ce ai lectura un articol care se cheama „trei chestii care ma enerveaza”? E un articol pur personal, asa ca dusmanii sunt invitati sa TACA !

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !