Transformers: Exterminarea

Transformers: Exterminarea este filmul care a generat 2 premiere pe blogul meu:

1. Primul film la care am avut nu unul, ci 2 concursuri.

2. In cazul celui de-al doilea concurs a fost vorba de inca o premiera: am cerut cititorilor sa dea un cuvant (si numai unul) legat de film. E drept, ei nu vazusera filmul, asa ca in multe situatii a fost vorba de intuitie. Unii, pe de alta parte, au trimis cuvinte la misto sau aproape la misto. Oricum, cu totii vor intra in tragerea la sorti.

Pana sa vedem cuvintele, sa va zic 2 cuvinte despre Transformers: Exterminarea. Este, asa cum ma asteptam, un wrestling cinematografic. Spusesem acelasi lucru si despre Pacific Rim. Lucrurile stau identic in cazul Transformers: Exterminarea. In cazul nostru, partea vizuala este superioara, insa partea narativa este mult inferioara. Ma rog, termenul, in sine, de parte narativa, este exagerat.

Un amic blogger, dupa film, a avut o reactie interesanta: filmul asta a fost stricat de oameni. Daca se bateau doar robotii intre ei iesea un film mult mai bun. Cat se poate de adevarat.

Despre film puteti sa cititi, pe larg, pe BlogDeCinema, CineAmator, EdgeAndBack, Andrei Ciobanu Punct eu si FandGmustSee.

Alaturi de Ioana, autoarea articolului de pe EdgeAndBack.ro

Sa vedem acum cele 27 de cuvinte de la cititori:
– Futurist;
– Transformare;
– Suarez;
– Ulei;
– Tehnologie;
– Exterminare;
– Fieratanii;
– Organisme;
– Diabolici;
– Metalic;
– Anticipator;
– Tridimensional;
– Viitor;
– Autoboti;
– Transfigurare;
– Schimbare;
– Efecte;
– Epic;
– Putere;
– Invingator;
– Salvator;
– blockbuster;
– Metamorfoza;
– Actiune;
– Infricosator;
– Inovativ;
– Roboti.

Ce cuvinte NU se potrivesc in peisaj? Pai as zice Suarez, dar si infricosator. Nu e nimic de speriat in acest film, poate doar durata filmului. Conform tragerii la sorti, cuvintele invingatoare sunt Organisme si Fieratanii.

concurs transformers

Numele castigatorilor sunt Bogdan Alex si Marius Burlacu. Ii felicit si astept sa ma contacteze pentru a intra in posesia premiului. Ca sa zic asa, organismele au invins 🙂

Tot la Avanpremiera Transformers: Exterminarea, alaturi de Sofia 🙂

Transformers: Exterminarea intra de azi in cinematografe, fiind distribuit in Romania de Ro Image. Recomand vizionarea la IMAX sau macar intr-un cinema 3D clasic, in 2D nu veti vedea, in fapt, aproape nimic. Fanii SF (in special ai seriei Transformers), ai 3D-urilor, ai filmelor cu roboti ori ai popcornului vor aprecia acest film. Fanii dialogurilor profunde ori al umorului de buna calitate vor pleca dezamagiti de la acest film. Salutari CINEFILE tuturor! 🙂

Comments

comments

8 thoughts on “Transformers: Exterminarea

  1. Pingback: Transformers: ExterminareaBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !