Traieste-ti fanteziile la Teatrul Rosu

Traieste-ti fanteziile la Teatrul Rosu nu este un indemn direct si indecent, este un spectacol vazut acolo. E adevarat, spectacolul te indeamna la asa ceva.

Un cuplu are probleme grave de natura sexuala si considera ca rezolvarea este aplicarea unor metode din cartile motivationale. Stiti voi: cum sa devii bogat in 10 pasi. De data asta, este vorba de o carte a unui doctor (mai mult scriitor), numita Traieste-ti Fanteziile – o carte utila pentru sanatate si fericire. Fantezia trebuia traita astfel: ea va face sex cu altcineva in timpul in care el, imbracat in femeie, se uita dintr-un dulap. Persoana aleasa cu care sotia trebuia sa faca sex era administratorul – instalator, venit sa rezolve o aparenta problema cu caldura. In binecunoscutul stil bulevardier, in scena intra si un hot (bolnav de ulcer, insa mandru posesor al unui pistol), care schimba complet cursul actiunii. La final, pentru ca erau prea putine personaje in scena, apare si sora nevestei, cu o problema si mai grava: fusese parasita de sot. Toti la un loc, fiecare vrand sa plece de acolo cat mai repede. Care este deznodamantul va las pe voi sa descoperiti.

Este spoiler daca arat aceasta poza? Cea in rosu – SOTIA, cealalta – Sora ei.

Trebuie insa sa evidentiez 5 chestii legate de Traieste-ti Fanteziile:

1. Imi place LA NEBUNIE cum suna Traieste-ti Fanteziile la Teatrul Rosu. Oh, da, nu se putea loc mai potrivit pentru acest spectacol.

2. Imi plac spectacolele teatrale si filmele care ironizeaza cartile de dezvoltare personala. 90% dintre ele sunt de umplutura, sunt inutile, scumpe si pot fi interpretate in orice sens. E adevarat, chiar si atunci cand le ironizezi le faci un serviciu, facandu-le reclama. Exista carte mai inutila ca 10 PASI PENTRU SUCCES, cu un pas, de preferat primul: CUNOASTE-TE PE TINE INSUTIT. Oh, da, daca nu-mi zicea acea carte nu ma cunosteam, refuzam asta.

3. Mi-a placut Catalin Stelian in rol de femeie. L-am mai vazut in spectacolul De ce tocmai tu, si acolo a jucat foarte bine. As putea concluziona: joaca la fel de bine si imbracat in barbat si imbracat in femeie.

4. Este al doilea spectacol teatral, dupa Masculin/Feminin, in care apreciez un barbat imbracat in femeie. Nu-s de acord cu trans-sexualii, nu-i suport, insa apreciez spectacolele cu ei, mai ales cand sunt oarecum ironizati. E drept, mi-a placut si trans-sexualul din Dallas Buyers Club. Cand un spectacol este bun, il pot aprecia chiar daca nu sunt de acord cu ideile lui.

5. Dupa acest spectacol stai sa te gandesti: ca fantezii ai sau ai avut? Ti le-ai trait pe toate? Cat de nebunesti sunt? Si nu ma refer doar la fanteziile sexuale. Ma refer la orice fel de fantezie (vis de fapt). Ce ai visat sa faci si nu ai facut pana acum? Ce fantezii are partenerul tau de viata?

Un ultim aspect interesant: la spectacolul de duminica seara (9 martie) au fost si cativa copii (de pana-n 10 ani). Ma intreb ce-or fi inteles ei din spectacol. Au parinti model, care vor sa-i invete cu greutatile (de cuplu) inca din frageda pruncie. Asta cu siguranta 🙂

Inchei cu indemnul din titlu: Traieste-ti fanteziile la Teatrul Rosu. Nu ca nu ai putea sa le traiesti si-n alta parte, dar acolo, la Teatrul Rosu, este inceputul. Salutari FANTEZISTE tuturor 🙂

2 thoughts on “Traieste-ti fanteziile la Teatrul Rosu

  1. Pingback: Traieste-ti fanteziile la Teatrul RosuBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !