Traduceri tehnice

Cand va ganditi la traduceri in general va ganditi la niste acte administrative (Eventual diplome de studii) pe care trebuie sa le predati undeva in strainatate. Mergeti la primul birou de traduceri si acceptati prima traducere, oricat de infecta ar fi. Nu sunt neaparat proaste, dar sunt situatii dese in care traducerile au fost facute cu picioarele (in cel mai bun caz). Totusi, astfel de traduceri sunt usoare si le gasim pe toate drumurile.

Ce ne facem insa cand avem nevoie de traduceri nitel mai speciale. Niste traduceri tehnice cum se spune.

Unde gasim deci traducatori buni pe domeniul medicinei ori industriei farmaceutice? Ori poate in domeniul ingineriei? Ori poate avem nevoie de studii de fezabilitate… In materii offline nu cunosc piata, insa in materie online cica exista un loc. ACEST site (semnalat de un amic) ofera astfel traduceri, dar si multe altele. Si nu avem parte doar de limba engleza, site-ul oferindu-ne o gama variata si din acest punct de vedere.

Bineinteles ca acea firma (Site) ofera si alte servicii in afara traducerilor tehnice. Traducerile clasice nu sunt uitate. Iar evaluarea (pentru un pret estimativ) este facuta intr-un timp foarte scurt.

Alte 2 scurte observatii legate de acest site:

– ofera si posibilitatea colaborarii;

– traduceri in regim de urgenta; nu radeti, de cele mai multe ori avem nevoie de traduceri intr-un timp foarte scurt.

In final o dorinta: de ce nu face nimeni un portal cu birouri de traduceri? Sa fie la gramada si cele online, dar si cele offline. Sa stim orientativ cam cat ne-ar costa, cam in cat timp ar fi gata traducerea noastra si daca limba in care dorim traducerea e disponibila. Mi s-ar parea si o nisa buna pentru cineva care doreste sa porneasca o afacere, dar si ceva util pentru consumatori.

Salutari BLOGOSFERICE si NETRADUSE tuturor ­čÖé

Comments

comments

One thought on “Traduceri tehnice

  1. Perfect adevarata faza cu traducerile facute cu piciorul(stang). Am apelat si eu la niste domni, amabili de altfel, insa traducerile au fost dezastruoase si n-am reusit decat sa ma fac de ras cu ele. Asa ca, mare atentie la cine apelati.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !