Tractari Auto Timisoara – de ce?

Va recomandam sa cititi cu atentie acest articol in special cei care detineti permis de conducere si nu numai. Va asteptam cu pareri referitoare la acest topic.

Noua romanilor in  general ne este dat in gena sa fim mai carcotasi, fie ca este vorba despre o emisiune radio ori fie ca este vorba despre o discutie cu un prieten ori emisiune de divertisment. Dar de la a fi carcotas pana la a observa niste probleme reale si nedramatizate sau ironizate este o cale foarte lunga. Astfel noi cei de la tractari auto Timisoara am observat in meseria noastra lucruri pe care nu le prea putem intelege… Si aici fac referire la comportamentul in general al soferului roman la volan…

http://www.tractarirapide.ro/tractari-auto-timisoara-non-stop.html

De ce atunci cand iese din tara in occident merge regulamentar , iar atunci cand se intoarce inapoi “uita” regulile de circulatie? Noi, Tractari auto Timisoara ne-am gandit la cateva posibile cauze si sa vedem daca sunteti de acord cu noi sau suna plauzibil.

 1. Afara nu are nicio cunostiinta de sunat care sa vorbeasca cu politaiul, ori e prea scump roamingul sau nu cunoaste limba.
 2. O  da mai greu “la pace” cu “sefu” ca …. aceeasi problema nu stie limba.
 3. Amenda in euro parca e mai scumpa ca aia in lei .
 4. In general daca nu achita amenda nu prea poate parasi tara respectiva, deci aici numai tine cu vrajeala si contestatii.
 5. Politaiul parca este un pic mai sigur pe el si nu sta la “stai frate ca linia aia continua parca e discontinua.”
 6. In tari precum Serbia depasirea vitezei legale  cu mai mult de 30 km/h se poate pedepsi si cu 1-2 nopti la racoare.

Si astfel putem continua lista de motive pentru ca ele sunt nenumarate. Ce este mai deranjant la acest fenomen ii faptul ca pe langa nerespectarea regulilor de circulatie apare si nerespectare conducatorilor auto, a participantiilor la trafic.

http://www.tractarirapide.ro/tractari-timisoara.html

Tractari Auto Timisoara se intreaba de ce:

 1. Atunci cand vezi ca un coleg vrea sa schimbe banda si tu in loc sa incetinesti accelerezi ca nu cumva sa iti dai calea?
 2. Atunci cand vezi portocaliu accelerezi desi sti ca vei bloca intersectia si pentru graba ta vei retine alti 5-6 oameni?
 3. Atunci cand vezi pe cineva ca se chinuie sa iasa de pe o strada fara prioritate intr-un trafic infernal nu te induri sa  o lasi?
 4. Atunci cand vezi pe un participant la trafic ca i s-a stricat masina in mijlocul intersectiei il claxonezi in loc sa il ajuti? Ai impresia ca el si-a dorit treaba asta?
 5. Atunci cand vezi angajatul firmei de tractari ca se chinuie sa incarce o masina defecta cu autospeciala de tractari auto  claxonezi? Crezi ca acest lucru l-ar motiva sa deblocheze drumul mai repede?
 6. Nu te comporti in tara asa cum te-ai comporta afara?

Cel mai mai mare DE CE este: Cand vezi masina politiei DE CE franezi chiar daca nu ai peste limita legala?

One thought on “Tractari Auto Timisoara – de ce?

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !