Tokarev – Furia

La filmul Tokarev – Furia nu am putut sa merg, insa mi-am trimis un reprezentant. Iata impresiile lui:

Paul Maguire pare sa fie un tip linistit la 17 ani dupa ce a renuntat la ilegalitatile care l-au consacrat. Viata sa are un curs normal, este un respectat om de afaceri, are o sotie ambitioasa si o fiica promitatoare.

Toate se intrerup in momentul in care fiica lui Paul ajunge rapita. Eroul nostru incepe sa scormoneasca trecutul in cautarea motivelor disparitiei.  Isi aduna vechii camarazi si porneste un adevarat razboi in lumea infractorilor. Gruparile ruse sunt initial coplesite de evenimente. Dupa care se creeaza un original macel…  cuvintele de ordine par a fi: baie de sange si confuzie. Autoritatile par a fi indulgente cu irlandezii care odata erau in vizorul acestora, parca si ei sunt de acord cu vendeta inceputa.

Actiunea in stilul lui Max Payne este prezenta si aici, omul nostru are de infruntat lumea interlopilor rusi, niste oameni fara mila si scrupule. Dansii sunt prezentati totusi foarte interesant cu artisticele tatuaje sovietice facute in penitenciar. Acestia ajung sa fie atacati de cei care doresc dreptatea pentru faptele comise. Toate acestea adunate incearca sa dea in unele secvente o idee de film noir dar este intrerupta de tipicul cadrelor din filmele de actiune.

Pelicula Tokarev – Furia este in regia lui Paco Cabezas, rolul personajului principal este interpretat de Nicholas Cage, in distributie mai apar Rachel Nichols, Danny Glover, Peter Stormare si Pasha D. Lychnikoff.

Amatorii de action movies se pot bucura de un Nicholas Cage mai dur si razbunator ca oricand. Tokarev – Furia este distribuit in Romania de Roimage 2000 si va fi disponibil pe marile ecrane din 31 ianuarie. Vizionare placuta !

Eu nu mai am nimic de adaugat despre Tokarev – Furia, va spun doar ca autorul articolului este Vlad Andrei Trifan, care nu este la primul articol pe acest blog (ultimul dintre ele a fost tot despre un film, Ucigas cu Suflet pur). Salutari CINEFILE tuturor!

Comments

comments

2 thoughts on “Tokarev – Furia

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !