Toate se intampla pe … 29 noiembrie?! MINUNAT.EU

Titlul acestui articol putea fi pus normal, cu semnul intrebarii ori cu semnul exclamarii. Am ales varianta asta, dar la fel de bine puteam alege alta. De ce se intampla atatea pe 29 nu stiu. De ce e importanta acea data? Pai sa vedem:

1. Acum niste ani, DECAT 26, s-a nascut un mare dobitoc. Sau bou, cum BINE a zis o respectabila bloggerita. Asa s-a nascut, asa va muri. Deh, fiind ziua lui, pentru el data e chiar importanta.

2. Dupa fix 26 de ani, acel bou isi va lansa al III-lea blog. Deja e cumparat ­čÖé Adresa lui este www.minunat.eu .Dupa cum se vede, inca se lucreaza la el.

Mentionez ca in anii trecuti eu nu am mers la facultate de 29 noiembrie. Da eroare: cum sa MERG LA FACULTATE de ziua mea?! Iar anul asta de aceasta data se intampla o gramada:

1. La Casa de Cultura a Studentilor a inceput un nou training, de LUCRATOR DE TINERET. Daca m-as fi inscris, joi ar fi trebuit sa fiu acolo. Am zis pas.

2. Joi, la ora 14, la FJSC, in cadrul Atelierele Social Media Universitaria, va vorbi Chinezu. Deci n-am fost la facultate cand eram student si ar trebui sa merg acum intr-o facultate unde nici macar nu sunt student? NU! Zic pas.

3. La Zilele Biz intrasem in vorba cu o tipa de la Intact. Ma invitase la premiile The Industry. Initial accept cu drag. Intreb: cand sunt? Joi 29 noiembrie ora 19. DE CEEEEEEEEE?!

4. La Daniel Botea vad ca e si un concert al unei trupe celebre in blogosfera. M-as fi dus fie si din curiozitate. Insa concertul nu putea avea loc in alta zi. NU, fix pe 29 noiembrie!

5. La ICR e animatie Romaneasca. Tot pe 29 noiembrie.

6. Tot pe 29 e si Romania Marketing Summit. Da, ati citit bine, TOT PE 29!

Parca o fac intentionat domne…

Serios vorbind, e asa importanta data asta de 29? Ca eu vad ca e, cel putin in mediul Online. Ca altfel, judecand OFFLINE, mai e ceva: pe 29 noiembrie, in facultatea mea de sociologie, e o sustinere de doctorat pe tema EPOPEEA NATIONALA CINEMATOGRAFICA. M-ar fi tentat sa merg…dar e pe … 29 noiembrie!

Astept sa-mi spuneti ce evenimente mai cunoasteti pe 29 noiembrie. Poate aflu ca e data cu cele mai multe evenimente, lansari, decernari de premii etc, din tot anul!

Salutari MINUNATE (.eu) tuturor!

ps: Guvernul EMIL Boc a declarat ziua urmatoare datei de 29, adica data de 30, drept zi oficial libera. Oare tot din cauza importantei datei de 29?!

Comments

comments

5 thoughts on “Toate se intampla pe … 29 noiembrie?! MINUNAT.EU

  1. @Simona: si eu ma bucur ca n-ai fost la Cloud Atlas moca , asa cum am fost eu ­čÖé Fiecare cu bucuria lui.

    @Centurion: mersi frumos ­čÖé

  2. ÔÇŁps: Guvernul EMIL Boc a declarat ziua urmatoare datei de 29, adica data de 30, drept zi oficial libera. Oare tot din cauza importantei datei de 29?!ÔÇŁ

    Nu, ci pentru ca atunci e ziua mea onomastica. Sac!

    Astept cu mare interesul noul blog minunat.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !