Toate fetele se pricep la manichiura

Tot romanul se pricepe la politica si la fotbal. Toate fetele se pricep la manichiura. Adevaruri cunoscute, nu trebuie demonstrate. Axiome de-a dreptul. Cine indrazneste sa le contrazica este pus la colt. Exact ce-mi propun eu acum…

Despre politica nu vreau sa vorbesc. Nu ca nu-mi place politica ori ca nu as urmari-o, ci pentru ca nu despre ea vreau sa vorbesc acum. Despre politica intr-un articol viitor.

Acum vreau sa vorbesc despre manichiura. Si despre diversele saloane de infrumusetare, care, in teorie, ar trebui sa dea faliment. Daca toate fetele se pricep la manichiura (ca si la machiaj), care este, de fapt, rolul acestora? De ce inca mai exista aceste saloane si, mai ales, de ce mai au clienti?

Motivele sunt 2:
– Dotarile. Sunt multe fete care se pricep la diverse, insa nu au dotarile dintr-un salon. Nu renteaza sa iti cumperi toate cele daca faci pedichiura prietenelor. Sau si pe a ta, in masura posibilitatilor.
– Calitatea celor care lucreaza. Oh, da, este foarte important. Toate fetele se pricep la manichiura, insa nu tuturor le iese la fel. NU toata lumea este la fel de talentata. Si nu este neaparat un lucru rau, as zice dimpotriva.

De asemenea, conteaza si cursurile de specializare pe care le au la activ cele care lucreaza in astfel de saloane. Talentul trebuie slefuit, este absolut necesar, ca si pasiunea pentru aceasta munca, insa nu este deloc suficient. La fel ca in multe alte domenii.

Puteti urma cursuri Maraviglia manichiura, pe care multa lume le recomanda. Stiti cum este, in mediul online cele mai importante sunt referintele celorlalti. Cateva opinii negative si esti iesit de pe piata …

In final, 3 sfaturi, care pot fi date pentru oricare alte domenii:
– Incercati sa faceti cursuri de specializare cat mai multe. Conteaza si diplomele respective, dar si experienta in sine pe care o obtineti. Ele sunt absolut necesare.
– Incercati sa va luptati cu cei care fac rau imaginii voastre. De exemplu, daca cineva va spune despre o persoana foarte talentata care n-are niciun fel de pregatire, dar care profeseaza, trebuie sa luati masuri. Fie si indemnandu-va clientii sa n-o mai frecventeze. Explicandu-le riscurile. Incercati sa va valorizati mai mult diplomele.
– Indemnati-va colegele sa va urmeze exemplul (Si ma refer la colegele de salon). Nu lucrati individual, ci colectiv. Daca la salonul respectiv X a avut o experienta nasoala cu cineva, cu siguranta nu va mai frecventa acel salon. Niciodata.

Toate fetele se pricep la manichiura, insa talent si pregatire au doar unii. Atentie la cine mergeti ­čÖé Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Toate fetele se pricep la manichiura

  1. Pingback: Toate fetele se pricep la manichiuraBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !