Toata blogosfera serveste Webstock 2013

UPDATE: La Webstock 2013 va ajunge si Angela. Ea primise acreditare inaintea mea, dar duminica, atunci cand am scris articolul, imi zisese ca nu va mai ajunge. S-a razgandit intre timp. Intareste randurile blogosferei cinefile prezente la Webstock 2013 🙂

Cei din mediul online sigur ati auzit de WebStock. Pentru cei care NU ati auzit, va dau cateva detalii oficiale:

 

 

Pe 27 septembrie 2013, la JW Marriott Grand Hotel Bucharest va avea loc cea de-a sasea editie Webstock Awards, competitia care ofera recunoastere celor mai inedite si mai creative proiecte din  mediul online,  lansate in ultimul an in Romania.

Proiectele si campaniile pot fi(au putut fi, perioada de inscrieri s-a terminat) inscrise in competitie gratuit in perioada 1 august31 august, intr-una din cele 12 categorii ce vor fi jurizate de un grup de practicieni in marketing, comunicare, digital, social media si mobile.

Cele 12 categorii in care va puteti (v-ati putut) inscrie proiectele si campaniile sunt: Publishing, Utility, Visual, User Generated Content (by brands), Blogging Campaigns, Special Projects (Brands), Facebook Applications, Bloggers Project, Mobile applications, Instagram (by Brands), Best Content Campaign on Facebook, Innovation.

 

In competitie pot participa doar proiectele care nu au participat in cadrul editiilor precedente Webstock Awards, iar un proiect poate fi inscris doar intr-o singura categorie. Jurizarea include o etapa de preselectie, ce se va desfasura intre 2-9 septembrie si notarea finala, ce va avea loc in perioada 10-20 septembrie.

Sa va zic acum programul:

 

9:00 – 13:30 – CONFERINTE

In prima parte a zilei, cele doua sesiuni de conferinte vor oferi participantilor o reala sursa de inspiratie si motivatie, sfaturi pentru succesul in social media si oportunitatile actuale in industrie.

9:00 – 11:00 – Sesiunea I
In aceasta sesiune veti intalni persoane care vor impartasi experiente de viata motivationale, care au reusit prin determinare si au parte de recunoastere.

Tudor Giurgiu – Regizor si Organizator TIFF

Irina Nistor- Critic de film

Cabral Ibacka – Realizator TV

Mirela Bucovicean – Owner, Molecule F

11:30 – 13: 30 – Sesiunea II
Profesionisti si antreprenori care au perseverat, vor vorbi despre cum si-au indeplinit visele si cum au reusit sa ajunga la performanta prin forte proprii.

Cristina Bazavan- Blogger

Markus Lause – Chief Commercial Officer, Vodafone Romania

Serban Enache – Owner & Co-fondator, Dreamstime.com

Unexpected Blogger

14:30 – 18:00 – MICRO-CONFERINTE

Dupa-amiaza, participantii vor putea asista la una dintre cele trei sesiuni, desfasurate in paralel.

Sectiunea “Blogging & Social Media”
Sesiunea va prezenta tactici eficiente de crestere si de creare a brandului personal, importanta continutului si cum se defineste succesul in blogging.

Sesiunea 1

Vali Petcu – Blogger

Ana Maria Baciu – Partner, NNDKP

Radu Dumitru – Blogger

Sesiunea 2

Mihai Zmenta – Videoblogger

Bogdan Zarchievici – Fondator, FoursquareMap

Robert Katai – Blogger

Sectiunea “Innovation in Communication”
Vor fi aduse in prim plan cele mai bune practici de comunicare, sfaturi si idei pentru o promovare eficienta si crearea unor campanii de impact.

Sectiunea “Mobile Trends”
Sesiunea ii va aduce in acelasi loc pe unii dintre cei mai buni dezvoltatori actuali de aplicatii mobile, care vor vorbi despre inovatiile tehnologice, monetizarea aplicatiilor mobile si resurse prezente pe plan local.

Sesiunea 1

Ionut Balan – Fondator, Mobzine

Ovidiu Paraschivescu – Team Leader for Applications and Content, Vodafone Romania

Florin Boldescu – Home Banking Manager,  Raiffeisen Bank

Sesiunea 2

Florin Stoian – CEO, Star Taxi

Florian Gheorghe – AMA Production Manager

Andrei Urucu – AMA Lead Programmer (New Technologies)

Alex Lapusan – CEO & Founding Partner, Zitec

19:00 – 20:30 WEBSTOCK AWARDS

Gala Webstock Awards va decerna premiile celor mai creative si inedite campanii si campanii in social media din Romania, lansate in ultimul an.

Astea sunt chestiile oficiale. Acum sa va zic si cateva detalii personale… SI anume:
– Sunt pentru a II-a oara blogger acreditat Webstock, prima oara fiind anul trecut, in 2012. As putea spune ca am experienta.

– Ma puteti urmari pe facebook, pe twitter (hashtag #webstockro)  si AICI pe blog, unde voi face PRIMUL live-blogging din cariera mea de blogger. Ce-o sa iasa o sa va convingeti singuri.
– O mentiune, ultimele 3 sectiuni se vor desfasura in acelasi timp, eu urmand sa ma duc, bineinteles, la cea dedicata bloggerilor.

Nu inchei fara sa spun cu cine ma voi vedea p-acolo (voi avea timp sa socializez mai mult la party-ul de dupa, la care anul trecut am chiulit). Asadar:

1. Bloggerii cu care ma intalnesc constant la vizionarile de filme, iar aici enumar: Simona, Ioana, Irina, Spanac si Raluca.

2. Bloggerii care reprezinta cu mandrie Oltenia: Blogatu, Daniel Botea (anul acesta AMBASADOR) si Neydamn.

3. Bloggeri pe care i-am cunoscut live, dar pe care imi face placere sa-i revad: Ana Musat, Nicolae Ciobanu, Silviu Udrea, Radu Oncescu (ambasador) si Irina Bartolomeu (Super-bloggerita).

4. Bloggeri pe care-i citesc si pe care nu i-am cunoscut inca offline (sau i-am cunoscut foarte putin) si pe care-mi face placere sa-i (re)intalnesc (ordinea este aleatoare): Madalin Blidaru, Georgiana Lungu, Alexandra Giula (pe care am cunoscut-o insa foarte bine VIRTUAL atunci cand i-am luat interviul, unul dintre cele mai bune pe care le-am luat), Giulieta Marin (cu care voi concura la Super-Blog, e bine sa-mi cunoscu concurentii zic…), Mihaela Ivan, Marian Dumitru, Mona Croitoru, Anca Duma, Madalina Batranca (nu mai stiu cum am aflat de blogul ei, parca a comentat ea ceva demult, si d-atunci mai arunc din cand in cand cate un ochi, scrie interesant), Roxana Olaru (o cunosc de la Open Connect), Elisabeta Danciu (eu ii stiu blogul demult, stiu ca a fost cuplata catva timp cu Horea Badau, din acest motiv multa lume are o parere nu chiar buna despre ea, insa blogul ei este chiar ok, chiar mi-ar face placere s-o cunosc), Elena Ciric (am cunoscut-o live la Karaokele blogosferic, ulterior am discutat doar pe facebook si a scris guest-post la mine pe blog, asta dupa ce scrisesem si eu la ea pe blog) si Claudia Tocila (si ea a poposit p-aici cu un guest-post).

Daca e vreun cunoscut pe care l-am omis imi cer scuze. Voi mai cunoaste si pe altii, am gasit niste bloguri interesante p-acolo, ma bucur ca este o lista cu toate blogurile acreditate oficial. Astept sa dea un semn cei care vor sa ma cunoasca 🙂

In final, un singur anunt „oficial” mai am de facut:

Webstock este organizat de Evensys in colaborare cu Vodafone, partenerul principal al evenimentului. Actuala editie se bucura de sustinerea companiilor LG, Staropramen, Bitdefender si HP. Comunicarea online si site-ul Webstock sunt realizate cu sprijinul Sunshine Digital Communication.

Asadar, de la WebStock 2013 voi face live-blogging. Mai multe veti vedea in acel articol, dar si in articolul de dupa eveniment. Pana atunci ne vedem la WebStock 2013 🙂 Salutari BLOGOSFERICE tuturor 🙂

ps: Nu mai stiu cine spune ca i se pare ca se va intalni cu toti cunoscutii la Webstock 2013. Nu stiu daca toti cunoscutii, dar toti cei din blogosfera da. Asadar, TOATA blogosfera serveste WebStock 2013.

ps2: Vreau sa fac record de poze la Webstock 2013. Ma voi poza cu absolut toti (care vor dori). Primii pe lista sunt cei enuntati mai sus, bineinteles 🙂 Atentie, bliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitz 😀

7 thoughts on “Toata blogosfera serveste Webstock 2013

  1. La anul vreau sa merg si eu, acum am uitat complet de webstock. Lucrez la un proiect foarte interesant si poate il voi inscrie in competitie.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !