Tigari electronice originale

Tigarile electronice sunt noua moda printre romani. Pustani de 14 ani, adolescenti de 20 de ani, adolescenti intarziati de 30 de ani, oameni maturi de 40 de ani ori persoane de 50 de ani si mai bine, cu totii au trecut pe tigari electronice. Fiecare a avut motivele lui, fiecare a trecut in alt moment, insa acum tigara electronica a patruns in casele romanilor. Este un adevar, este un fapt care nu poate fi negat. Totusi, cati dintre acesti romani fumeaza tigari electronice originale?

Ca de obicei, cand apare o moda apar si profitorii. Cuvantul profit nu este, in sine, unul rusinos. Este ok sa faci afaceri, este ok sa doresti sa traiesti din ceva, iar profitul este plata pe care o primesti pentru activitatea pe care o intreprinzi. Totusi, profitul poate fi uneori urias, iar modalitatile de obtinere imorale. De exemplu, vinderea unor copii in dauna produselor originale.

Si aici vine problema: daca la telefoane ori tablete se pricepe foarte multa lume, fiind vechi pe piata, la tigari electronice se pricep putini. Sunt noi pe piata, asa ca tepe pot fi date cu duiumul.

Iar tepele pot fi date in 2 feluri:

– Vinderea unui dispozitiv prost. Te tine putin, se infunda.
– Vinderea unor lichide proaste.

Si cu partea a II-a lucrurile sunt cu adevarat triste. Ai cumparat o tigara electronica, o ai deja, insa ai ramas fara lichid. Asa ca te duci sa cumperi de la cel mai apropiat magazin. Tepele pot fi multiple, multe dintre magazine comercializeaza oricum aceste produse pe sub mana.

Din acest motiv cel mai ferit de tepe este internetul. Cauti un site care comercializeaza asa ceva, de exemplu www.tigaraelectronica24.ro, devii client fidel si apoi vei avea produsele lor drept etalon. Te sfatuiesc sa incerci sa promovezi site-urile serioase si sa dai de pamant cu cele tepare, macar pe internet sa se stie cine este serios si cine nu.

E drept, uneori vei fi nevoit sa cumperi din alte locuri. Esti la munte, la mare, in alt oras… Atunci va trebui sa iti amintesti cum erau produsele tale etalon, sa vezi daca ce ti se vinde este cu adevarat de calitate. Daca acum cumperi pentru prima oara tigara electronica, e bine sa iei dupa tine unul mai experimentat in asa ceva. Altfel esti victima sigura.

Si acum urmeaza intrebarea cheie: tu fumezi tigari electronice originale? De ce esti convins ca ceea ce fumezi tu este ceva ORIGINAL? Sanatos nu pot spune ca e, nicio tigara nu e sanatoasa. Or fi mai sanatoase decat cele normale, dar sanatoase nu sunt. E adevarat, sunt de sute de ori mai nocive cele contrafacute. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

2 thoughts on “Tigari electronice originale

  1. n-as zice ca e un trend…mai degraba e o incercare de a inlocui un obicei nesanatos cu altul…dar nu stiu dac-i bine sau rau!

  2. Cred ca totusi este putin mai nociv sa folosesti tigara electronica decat sa fumezi tigari clasice. Macar sa ajungi la un numar mai mic de inhalari zilnice si tot este un castig important.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !