Tigara electronica AUTENTICA

Pe vremuri romanii fumau Carpati. Erau tigari proaste, care-ti distrugeau plamanii. Considerau ca tigarile KENT sunt IDEALUL. Ceausescu nu le dadea KENT si ii lasa sa fumeze Carpati. Trebuie dat jos din acest motiv. In anul 2014 piata tigarilor este foarte bogata. In afara de tigarile clasice, a aparut si varianta moderna si chipurile ecologice. Se pune insa problema: esti sigur ca ce fumezi tu este o tigara electronica autentica?

Ca la orice inceput, si aici apar probleme. Firmele care produc si comercializeaza tigari electronice sunt la inceput. Nu este traditie in acest sens. In plus nu sunt firme care sa se fi facut cunoscut in alte domenii. De exemplu, atunci cand au aparut telefoanele mobile acestea au fost produse de niste firme care se facusera cunoscute prin altele pana atunci. Acum, in 2014, unii e posibil sa spuna ca nu cunosc modele de telefoane LG, insa de firma LG CU SIGURANTA au auzit.

In cazul tigarilor electronice lucrurile sunt nitel mai complicate: acum este perioada in care se fidelizeaza publicul. Insa este si perioada in care poti veni usor cu ceva nou. Asa ca aceasta piata este din ce in ce mai dinamica.

Toate acele beneficii pe care le vedeti pe diverse liste (conform diverselor studii) sunt pentru tigara electronica AUTENTICA! Din pacate pe piata gasiti tot felul de copii, care de care mai putin sanatoase. Internetul, paradoxal, pare o sursa mai sigura: aici putem sa ne informam inainte cu privire la un produs sau un magazin. Si nu doar tigara (dispozitivul) poate fi contrafacuta, ci si lichidul cu care o umpli. Trist as spune. Mai ales ca tigara o cumperi dintr-un loc verificat, insa daca ramai fara lichid esti nevoit sa cumperi de la cel mai apropiat punct de vanzare.

Asistasem, nu demult, la o discutie despre aceasta tigara electronica. Erau la discutie 2 tipi si o tipa, toti fumatori. Unul dintre tipi, sictirit: as interzice tigarile electronice. Sunt o jignire la adresa fumatului. Langa el, celalalt tip: daca le interzici vor deveni populare, vor fi un fel de fruct interzis. Tipa le testase, nu-i placusera, dar era mai toleranta. Si spunea doar ca a fumat tigari electronice bune, insa sunt multe kitch-uri pe piata. Insa daca se vor interzice piata va fi invadata de kitchuri. NU pot decat sa confirm.

Nu am fumat tigari electronice, nu as fuma. Insa plec de la premisa ca o tigara electronica autentica este preferabila uneia contrafacute, la fel cum este si-n cazul alcoolului. Procedeele chimice nu le stiu, aici las pe altii sa se pronunte.  Salutari AUTENTICE tuturor!

Articol scris pentru magazinul de tigari electronice Sailebao.ro

Comments

comments

4 thoughts on “Tigara electronica AUTENTICA

  1. Pingback: Tigara electronica AUTENTICABloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !