Thor: The Dark World – Thor: Intunericul

Thor: The Dark World – Thor: Intunericul a fost unul dintre cele mai asteptate filme ale toamnei. Dupa succesul Avengers (peste 1 miliard de dolari incasari), cinefilii din lumea intreaga asteptau cu nerabdare continuarea. Care continuare n-a mai fost cu totii eroii pusi la un loc, ci doar cu 2 dintre ei (Captain America a fost doar ironizat in film), restul pregatindu-se pentru Avengers 2.

Asadar, Loki este crutat, insa este intemnitat pe viata pentru faptele sale. Fratele sau, Thor, incearca sa repare greselile fratelui sau si sa readuca pacea in cele 9 regate. In acelasi timp, el se tot gandea la Jane, iubita sa pamanteana. Aceasta refuza sa accepte ideea ca nu-l va vedea niciodata. Pe principiul atentie cu ce-ti doresti ca ti se intampla, cei doi se vor reintalni, in niste circumstante nu chiar de dorit.

La vizionarea Thor: The Dark World – Thor: Intunericul a fost un moment simpatic: in fata panoului era un mic Loki, care dadea ordine tuturor. Pe mine m-a pus sa stau in genunchi. De frica, m-am conformat ๐Ÿ™‚

Si pentru ca a acceptat sa apara pe blogul meu, am zis sa-i pup si mana (sarutmana, barosane, pentru traficul pe care mi-l aduci):

Serios acum: sunt multe filme bune care nu sunt promovate adecvat. Si sunt chestii care nu tin neaparat de bani. Iar exemplul de la avanpremiera Thor: The Dark World – Thor: Intunericul este unul elocvent.

Acum, pe scurt, inca 3 chestii despre Thor: The Dark World – Thor: Intunericul:

1. Filmul sta foarte bine la capitolul efecte. E drept, a fost vazut la IMAX, deci probabil efectele au fost amplificate.

2. Nu sunt fan infocat Marvel (cum este de exemplu Ioana, probabil fana nr 1 a filmelor Marvel), insa pot observa ca in Thor: The Dark World – Thor: Intunericulย este acelasi stil Marvel intalnit si in Thor 1, si in Captain America, si in Avengers. Iar stilul se pastreaza indiferent de regizor (chestie interesanta zic).

3. In final, semnalez 2 articole misto despre film:
– Incep cu Auras si ale lui glume si jocuri de cuvinte despre Thor. O THORnada de glume pe aceasta tema #cumarveni
– Si inchei cu Angela si a ei cronica despre film (una foarte buna zic).

Cam atat despre Thor: The Dark World – Thor: Intunericul. Il puteti vedea si voi incepand de azi in format 3D si 3D Imax. Salutari INTUNECATE tuturor ๐Ÿ™‚

Comments

comments

6 thoughts on “Thor: The Dark World – Thor: Intunericul

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !