Thor: The Dark World – Thor: Intunericul

Thor: The Dark World – Thor: Intunericul a fost unul dintre cele mai asteptate filme ale toamnei. Dupa succesul Avengers (peste 1 miliard de dolari incasari), cinefilii din lumea intreaga asteptau cu nerabdare continuarea. Care continuare n-a mai fost cu totii eroii pusi la un loc, ci doar cu 2 dintre ei (Captain America a fost doar ironizat in film), restul pregatindu-se pentru Avengers 2.

Asadar, Loki este crutat, insa este intemnitat pe viata pentru faptele sale. Fratele sau, Thor, incearca sa repare greselile fratelui sau si sa readuca pacea in cele 9 regate. In acelasi timp, el se tot gandea la Jane, iubita sa pamanteana. Aceasta refuza sa accepte ideea ca nu-l va vedea niciodata. Pe principiul atentie cu ce-ti doresti ca ti se intampla, cei doi se vor reintalni, in niste circumstante nu chiar de dorit.

La vizionarea Thor: The Dark World – Thor: Intunericul a fost un moment simpatic: in fata panoului era un mic Loki, care dadea ordine tuturor. Pe mine m-a pus sa stau in genunchi. De frica, m-am conformat ­čÖé

Si pentru ca a acceptat sa apara pe blogul meu, am zis sa-i pup si mana (sarutmana, barosane, pentru traficul pe care mi-l aduci):

Serios acum: sunt multe filme bune care nu sunt promovate adecvat. Si sunt chestii care nu tin neaparat de bani. Iar exemplul de la avanpremiera Thor: The Dark World – Thor: Intunericul este unul elocvent.

Acum, pe scurt, inca 3 chestii despre Thor: The Dark World – Thor: Intunericul:

1. Filmul sta foarte bine la capitolul efecte. E drept, a fost vazut la IMAX, deci probabil efectele au fost amplificate.

2. Nu sunt fan infocat Marvel (cum este de exemplu Ioana, probabil fana nr 1 a filmelor Marvel), insa pot observa ca in Thor: The Dark World – Thor: Intunericul┬áeste acelasi stil Marvel intalnit si in Thor 1, si in Captain America, si in Avengers. Iar stilul se pastreaza indiferent de regizor (chestie interesanta zic).

3. In final, semnalez 2 articole misto despre film:
– Incep cu Auras si ale lui glume si jocuri de cuvinte despre Thor. O THORnada de glume pe aceasta tema #cumarveni
– Si inchei cu Angela si a ei cronica despre film (una foarte buna zic).

Cam atat despre Thor: The Dark World – Thor: Intunericul. Il puteti vedea si voi incepand de azi in format 3D si 3D Imax. Salutari INTUNECATE tuturor ­čÖé

Comments

comments

6 thoughts on “Thor: The Dark World – Thor: Intunericul

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !