The November Man – Spionul de noiembrie

The November Man – Spionul de noiembrie

 

Eu as putea fi numit The November Man. Sunt nascut in noiembrie, in general dupa mine nu prea mai e nimic, iar luna noiembrie ma cam caracterizeaza. Titlul unui film uneori imi starneste interesul si ma face sa-mi doresc sa vad acest film.

Daca mai adaug faptul ca Pierce Brosnan revine in rolul care i se potriveste, cel de spion, lucrurile devin si mai interesante. Din punctul meu de vedere, unele roluri se lipesc de un actor incat cu greu se mai poate dezlipi. Pierce Brosnan a jucat cateva roluri siropoase, care nu i se potriveau. Nu ca n-ar fi jucat bine. Doar ca trecerea de la spion la ceva siropos este cel putin nefericita.

Pe langa personajul Peter, jucat foarte bine de Pierce Brosnan, mai avem 3 personaje extrem de interesante:

1. Lazar Ristovski interpreteaza pe Fedorov, cel care urmeaza sa ajunga presedintele Rusiei, dar care are o pata extrem de importanta in trecutul sau. Malaezu, in articol sau, caracterizeaza extrem de misto acest personaj: este un arhetip senzational, cuprinzand in caracterul sau postura ruseasca, flerul tipic mafiei siciliene si trasaturile definitorii unui dictator oriental. O caracterizare mai buna nu puteam face nici e.

2. Cele 2 personaje feminine, martorul cheie si asasinul platit. Niste personaje extrem de misto din toate punctele de vedere. Nu dezvalui nimic din actiune, va las pe voi s-o descoperiti.

Ce evidentiez este faptul ca aproape toti actorii joaca NATURAL. De Pierce Brosnan am spus si o repet: pare un rol nativ. Legat de ceilalti, trebuie laudata decizia producatorilor de a alege ACTORI RUSI. O engleza cu accent rusesc natural da un alt farmec personajelor.

The November Man –  Spionul de noiembrie, cu Pierce Brosnan in rolul sau natural, este o alegere extrem de buna. Va fi apreciat, in special, de fanii seriei James Bond, insa are multe alte puncte tari care-l vor face agreabil pentru orice cinefil.

The November Man – Spionul de noiembrie a intrat deja in cinematografe, fiind distribuit in Romania de Freeman Entertainment. Salutari CINEFILE tuturor!

Comments

comments

3 thoughts on “The November Man – Spionul de noiembrie

  1. Pingback: The November Man

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !