The Lone Ranger – Legenda Calaretului Singuratic – 8 motive

Incerc o altfel de abordare pentru acest articol. Vreau sa va dau 8 motive pentru care sa vedeti The Lone Ranger – Legenda Calaretului Singuratic. Si nu, nu fac spoilere:

1. Demult nu mai vazusem un Western bun (de la True Grit). The Lone Ranger – Legenda Calaretului Singuratic mi-a dovedit ca se poate face un western bun si in 2013. Deci fanii westernurilor au ce vedea.

2. Are si niscaiva aventura, combinata cu actiune, in doze indeajuns de mari incat sa nu-ti dai seama cand a trecut timpul.

3. Ca tot am vorbit de timp: aproape 2 ore jumate ar putea insemna mult pentru alt film. La The Lone Ranger – Legenda Calaretului Singuratic aproape ca nu-ti dai seama cand au trecut.

4. Avem parte si de umor, nu foarte mult, indeajuns incat sa poti digera replicile amuzante. Iar unele replici sunt absolut geniale.

5. Johnny Depp are (din nou) un rol genial. Ma intreb oare cum ar fi aratat acest film cu altcineva in rolul indianului nebun.

6. Disney-ul isi pune si el nitel amprenta: in orice productie Disney trebuie sa gasim un mic grad de copilarie. Este un fel de „semnatura” pe care o pun ei in toate filmele. Si care nu deranjeaza absolut deloc.

7. Filmul are si partea sa de morala atat de necesara. Una care nu e directa si explicita, ci este destul de bine camuflata.

8. The Lone Ranger – Legenda Calaretului Singuratic este dovada clara ca nu trebuie sa ne luam dupa trailer. Si aici este din punct de vedere pozitiv: trailerul chiar il trage in jos. Puteti observa si singuri asta:

As fi vrut sa pun mai multe motive, dar prefer sa ma opresc aici. Nu vreau nici sa plictisesc, nici sa fac spoiler. Mai spun doar ca The Lone Ranger – Legenda Calaretului Singuratic este de vineri, 5 iulie, in cinematografe si este distribuit de Forum Film.

Salutari CINEFILE tuturor si vizionare placuta.

Comments

comments

2 thoughts on “The Lone Ranger – Legenda Calaretului Singuratic – 8 motive

  1. Pingback: The Lone Ranger – Legenda Calaretului Singuratic – 8 motiveBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Premierele săptămânii în România (5 – 11 iulie 2013) « Cinefilul de Serviciu

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !