The Hungover Games – Jocurile Mahmurelii

The Hungover Games – Jocurile Mahmurelii

Toata lista mea m-a scos din minti cu noul trailer Hunger Games. Vi-l arat si voua, poate sunteti curiosi:

Vazand acest trailer, mi-am amintit ca trebuie sa REvad The Hungover Games – Jocurile Mahmurelii. Dupa a II-a vizionarea, mi-am spus ca trebuie sa si scriu despre. Nu d-alta, dar este un film despre care NU va mai scrie nimeni. Asadar, 10 chestii despre frumoasa parodie:

1. Ati vazut originalul Hunger Games? Asa e ca vazandu-l v-ati gandit, macar o data, cum ar fi ca acolo, in arena, sa se afle vedete? Unii chiar mi-au marturisit ca ar pune acolo candidatii la presedentie, ca sa nu mai facem alegeri. Pur si simplu cel mai rezistent va fi presedinte.Votati Katniss presedinte, caci ea nu ne minte! #AmZis

Hai, ca-i mai frumoasa decat Monica Macovei 🙂

2. Cei care au facut The Hungover Games – Jocurile Mahmurelii s-au gandit sa bage acolo niste vedete ale filmului in arena. Pe langa simpaticii din seria Hungover, ei au mai adaugat multe alte personaje. Pentru a nu va face spoiler, va spun doar 4 dintre ele: Capitanl Jack Sparrow, ursuletul de plus Ted (e extrem de violent si vulgar; nimic nou sub soare), Thor (cel mai tare-n ciocan) si eroina cea albastra din … Avatar. Da, ea da CULOARE, la propriu, filmului. Filmul face, insa, referire la multe alte filme.

3. Filmul are mari probleme din punctul de vedere al regiei. Glumele grosolane si obscene sunt de asteptat, insa marile lipsuri din poveste ajung sa fie deranjante. Oricat de nepretentios ar fi, publicul acestui film tot va pleca cu senzatia ca se putea mai mult.

4. Ca orice parodie, filmul pacatuieste prin a nu se adresa, de fapt, niciunui public. Criticii vor repudia din start parodiile, fanii celor 2 serii (plus fanii celorlalte filme invocate in film) vor digera cu greu ironizarea personajelor preferate, iar cei care NU au vazut niciunul dintre filme nu vor intelege nimic. Din acest motiv, este absolut firesc ca filme de genul acesta sa NU aiba aproape deloc priza la public. Din pacate, din acest motiv o serie draga mie, Scary Movie, va disparea mai devreme sau mai tarziu (inca n-am aflat cand ori DACA va aparea urmatorul Scary Movie).

5. Intre The Hungover Games – Jocurile Mahmurelii si cealalta parodie JUCAUSA, Starving Games, aleg pe a doua. Desi trailerul The Hungover Games – Jocurile Mahmurelii arata MULT mai bine, Starving Games pare nitel mai solid ca scenariu si ca poveste. Va arat SI acest trailer, pentru a va convinge singuri:

Probabil producatorii The Hungover Games – Jocurile Mahmurelii au dat-o-n bara si pentru ca au trebuit sa urmareasca firul actiunii a 2 filme, nu doar a unuia singur.

Insa, contrar asteptarilor, The Hungover Games – Jocurile Mahmurelii ma face sa astept cu nerabdare urmatoarea parte din Hunger Games. Nu radeti, eu sunt capabil sa vad o parodie a unui film drag mie si sa rad cu gura pana la urechi la ea. Apoi sa ma uit din nou la filmul meu preferat.

The Hungover Games – Jocurile Mahmurelii NU va aparea in cinematografele patriei, fiind adus in Romania doar pe DVD. E pacat, chiar as fi fost curios sa vad cati oameni se vor duce in cinematografe sa-l vada.

The Hungover Games – Jocurile Mahmurelii nu este cel mai bun film de parodie, dar este un gen de film pe care tot timpul il voi aprecia. Daca va plac parodii tip Scary Movie, Epic Movie, Not another teen movie ori chiar, mai recent, Starving Games, veti aprecia si acest film. Daca urati filmele enumerate mai inainte, nu va pierdeti timpul. Salutari JUCAUSE tuturor!

ps: INCREDIBIL! SENZATIONAL! N-O SA VA VINA SA CREDETI! Articolul The Hungover Games – Jocurile Mahmurelii NU a fost scris intr-o stare de mahmureala!

3 thoughts on “The Hungover Games – Jocurile Mahmurelii

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !