The Hunger Games: Mockingjay Part 1 – Jocurile Foamei: Revolta Partea 1

The Hunger Games: Mockingjay Part 1 – Jocurile Foamei: Revolta Partea 1

 

 

 

Pe scurt, despre The Hunger Games: Mockingjay Part 1 – Jocurile Foamei: Revolta Partea 1:

1. Desi sunt 3 volume, au fost facute 4 filme. Ati ghicit, a treia carte a fost sparta in 2 filme. Exact cum s-a intamplat cu Harry Potter. Desi ma asteptam sa lungeasca prea mult actiunea, n-a fost deloc asa. Imi pare o decizie inspirata. Sa vedem ultimul film, sper sa nu dezamageasca. Tind sa cred ca nu.

2. Daca la alte filme mai e posibil sa vedeti partea a III-a fara sa fi vazut primele 2 si chiar sa intelegeti ceva, aici este IMPOSIBIL! Filmul acesta NU POATE FI JUDECAT DISTINCT! Asta aviz bloggerilor care obisnuiesc sa faca asta si sa se si laude pe blog cu isprava.

3. Pentru mine, filmul este mult mai dur decat cartea. Exact cum am mai spus si cu alte ocazii, sunt o persoana vizuala. Daca citesc ca o persoana a vazut multi scheleti, asta e, i-a vazut, a trecut ea mai departe. Cand insa VAD acei scheleti mi se face, cu adevarat, #PieleaDeGaina. Filmul m-a impresionat pana si pe mine din acest punct de vedere.

4. Este foarte … diferit. Daca luati sa revedeti celelalte 2 si apoi il vedeti si pe acesta, veti avea senzatia de ceva DIFERIT. Nu pare aceeasi lume. Nu stiu daca asta a fost dorinta producatorilor, sa arate cat de mult s-au schimbat lucrurile, sau pur si simplu asa a iesit.

5. Este o ecranizare indrazneata, buna, care multumeste chiar si cei mai pretentiosi fani. Are un final extrem de interesant: nu este nici un final brusc, brutal, insa nici unul care sa poata fi anticipat de catre cei care au citit cartea.

Credeti ca am spus tot ce se putea spune despre film? Va inselati!

De ce nu am facut un articol COMPLET despre The Hunger Games: Mockingjay Part 1 – Jocurile Foamei: Revolta Partea 1. Raspunsul este simplu: acesta este un teaser. Articolul COMPLET va deschide blogul cinEMIL.ro pe data de 29 noiembrie. Sunteti nerabdatori? Si eu!

Va zic doar atat: mi-a placut enorm. Il recomand din suflet. Si recomand revederea primelor 2 filme fix inainte, pentru a putea fi atent la detalii. Sau, eventual, recitirea cartilor, daca n-ati facut-o inca (se gasesc la Elefant.roNemira.ro, Libris.ro si BookCity.ro).

Pe parcursul articolului am inserat EXCLUSIV poze de la marea avanpremiera de la CinemaCity Cotroceni. Multumesc gazdei, dar si Forum Film & RanEvents pentru invitatie.

The Hunger Games: Mockingjay Part 1 – Jocurile Foamei: Revolta Partea 1 intra de vineri 21 noiembrie in cinematografe, fiind distribuit in Romania de Forum Film. Vizionare placuta si salutari REVOLTATOARE tuturor!

Comments

comments

3 thoughts on “The Hunger Games: Mockingjay Part 1 – Jocurile Foamei: Revolta Partea 1

  1. Pingback: The Hunger Games: Mockingjay Part 1 – Jocurile Foamei: Revolta Partea 1Bloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !