The Heat – Captura la dublu

Despre The Heat – Captura la dublu nu vreau sa spun foarte multe. Asadar, voi fi foarte scurt:

– Este o comedie buna, usoara (de vara), care nu-ti va pune foarte mult mintea la contributie.
– Atmosfera generala degajata de film este una buna (GOOD VIBE, cum zicea Laura despre Internship). Sigur vei iesi cu fruntea descretita din sala de cinema, la fel ca si colegii tai de vizionare.
Melissa McCarthy joaca tot foarte bine (ea face aproape tot filmul), fiind printre actritele mele preferate. Da, rolul meu preferat ramane cel din Identity Thief, insa nici aici nu m-a dezamagit. Trebuie insa sa vad mai multe filme cu ea, este o actrita promitatoare.
– Recunosc ca sunt niste faze cam trase de par, care ar putea lejer fi date la o parte din film. Iar prima care-mi vine minte este cea in care Sarah Ashburn (Sandra Bullock) il taie pe acel nefericit la gat. Faza este si nitel scarboasa (nu stiu cum as putea-o caracteriza), asta desi in rest filmul per total nu are deloc faze dezgustatoare. Contrasteaza (prea) mult cu restul filmului.
– ┬áMa asteptam sa aiba totusi ceva replici memorabile. Si ma asteptam ca actrita „mea” sa nu se imbrace tot filmul (aproape) la fel. Ceva culoare, cer prea mult? (sunt unii care inca ma compara pe mine cu ea; cica ar fi EU in varianta feminina).

– Alegerea titlului mi se pare destul de ciudata. Se poate face confuzie cu filmul Heat, din 1995 (cu Robert de Niro si Al Pacino, o capodopera). Sau poate asta s-a dorit…
– Per total The Heat – Captura la dublu nu m-a dezamagit, insa nici nu m-a dat pe spate. Putea fi mai bun, insa este din punctul meu de vedere exact cum m-am asteptat: indeajuns de bun incat sa te faca sa razi si sa nu te plictiseasca si indeajuns de putin bun incat sa nu-l faca memorabil.

The Heat – Captura la dublu este de vineri 12 iulie in cinematografele din toata tara si este distribuit de Odeon Cineplex.

Salutari DUBLE tuturor ­čÖé

Comments

comments

One thought on “The Heat – Captura la dublu

  1. Pingback: Premierele s─âpt─âm├ónii ├«n Rom├ónia (12 – 18 iulie 2013) « Cinefilul de Serviciu

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !