The Expendables 3 – Eroi de Sacrificiu 3

The Expendables 3 – Eroi de Sacrificiu 3

 

Povestea filmului The Expendables 3 – Eroi de Sacrificiu 3 este simpla: trebuie facut un film in care sa cuprinzi cat mai multe nume celebre. Filmul nu are un „cap de afis”, ci toata distributia este formata din vedete. E drept, unii dintre ei sunt foste vedete, altii sunt intr-un con de umbra iar seful, Stallone, a parut in filmul film prea narcisist, luand toate acele vedete langa el doar pentru a iesi el in evidenta.

The Expendables 3 – Eroi de Sacrificiu 3, pe langa avantajul preluarii fanilor primelor 2 filme, mai avea un atu: o parte din actiune se petrece-n Bucuresti. Nu stiam mai multe, atat aflasem inainte de vizionare. E drept, pana si criticul Irina Margareta Nistor a spus ca nu crede ca s-ar fi filmat efectiv la noi (aceasta a fost si impresia mea, ma bucur cand aud ca si altii gandesc astfel). E drept, tara Romania exista in film, pe langa o tara inventata, scenele din aceasta locatie fiind filmate in Bulgaria (serios ca nu-mi mai amintesc numele ei).

Actorii, in mare parte, joaca roluri cliseice. Poate doar Banderas joaca un rol extrem de neserios, dar restul par a fi ei insisi. Nu exceleaza, nu socheaza, ci joaca exact cum te astepti sa joace.

Ideea filmului The Expendables 3 – Eroi de Sacrificiu 3 este, in sine, una laudabila, dar este prea comercial pusa in aplicare. E drept, unii ar spune ca toti acei actori sunt comerciali, lucru partial adevarat. Nu neg, acesti actori au fanii lor, iar franciza Expendables si-a castigat deja fani in intreaga lume. Poate, insa, va fi preluata de altcineva si va face un film cu mai multa substanta.

Cu toate acestea, The Expendables 3 – Eroi de Sacrificiu 3 este tipul de film pe care iti doresti sa-l vezi. Chiar daca stii ce vei vedea, chiar daca nu te va surprinde cu aproape nimic, The Expendables 3 – Eroi de Sacrificiu 3 este un film pe care n-ai vrea sa-l ratezi. Si, culmea, din aceleasi motive parca-ti vine sa-l revezi.

Mi-as dori ca urmatorul sa fie 3D, nu d-alta, dar oricum actiunea-n sine este previzibila si deloc interesanta ca poveste. Macar sa avem efecte mai bune. Chiar m-am mirat sa aud ca acesta NU a fost facut 3D.

The Expendables 3 – Eroi de Sacrificiu 3 este de astazi, 29 august, in cinematografe, fiind distribuit in Romania de MediaPro Distribution. Vizionare placuta si salutari CINEFILE tuturor! 🙂

ps: Despre The Expendables 3 – Eroi de Sacrificiu 3 mai gasiti articole pe Malaezu.ro si MovieNews.ro.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !