The Campaign – Campania . Moca.

Ieri am vazut din nou un film gratis: The Campaign – Campania. Filmul acceptabil, dar intai sa vedem cum am ajuns acolo.

Aud eu la Webstock 2012 de foarte multe de Auras Mihai. Bine, acolo se vorbea de rau despre el. N-am inteles inca de ce. Adica nu era nicio acuza , gen: AURAS MIHAI A DAT IN CAP ori AURAS MIHAI A FURAT! Lumea se lua de el, in mare parte gratuit (sau nu am aflat eu de ce). Acasa, dupa un timp (o zi cred) intru de curiozitate la el pe blog. Dupa ce-i dadusem si follow pe Twitter. Si vad la el una bucata concurs .Era din ala jurizat , in care el alege castigatorul.

Acum urmeaza partea misto: trebuia sa alegi intre 2 filme (The Campaign – Campania si Terapie de Cuplu) si sa alegi o zi (luni, marti sau miercuri). Si premiul era o invitatie (single, nu dubla). Pe langa alegerile astea, trebuia sa povestesti o experienta funny la film. Sa va zic si voua ce am zis si la el pe blog:

Hai sa enumar cateva intamplari funny, nu prea ma pot decide:
1. cand s-a intrerupt filmul la Patria si am stat 10 minute sa reporneasca.
2. Cand eram singur/singuri in sala, lucru intamplat si la Patria, si la Scala, dar si in Mall Liberty.
3. Cand la finalul filmului toata sala aplauda. Ma simteam ca la teatru.
4. Cand la un film (nu mai stiu la care) a spus la inceput ca e interzis minorilor sub 16 ani , la care un pusti din spate intreaba pe ta-su: CE INSEAMNA ASTA? :))
5. Una dintre cele mai tari a fost insa cand 2 persoane au stat pe parcursul reclamelor si apoi au parasit sala fix cand a inceput filmul. Ele s-au dus spre usa. Nu stiu daca ulterior au intrat si s-au dus pe ALTE locuri. Tind insa sa cred ca nu.
Daca ar fi sa aleg, as alege nr 5 🙂
Filmul pe care-l doresc e CAMPANIA, iar ziua as prefera luni sau marti . Multumesc.

Pana la urma m-am hotarat la marti.

Si iata raspunsul (partial, partea care ma afecta):

Cum pentru “Campania” s-a inscris doar Emil Calinescu, ma gandesc ca i-ar placea ca martea asta sa se duca la film cu inca cineva, asa ca va primi un bilet dublu, pentru el si inca o persoana.

Asadar … am castigat prin … NEPREZENTARE! La masa verde, ca la fotbal 🙂 Tare, nu? Pacat ca la alte concursuri nu se poate. Unele au regula: sa se inscrie minim 10, minim 15… Aici s-a putut.

Acum 2 cuvinte despre film: este bun, pacat de final, care-l strica. S-a vrut a fi cu un final „Special”, s-a vrut imprevizibil, si de fapt a dat-o-n bara grav. Pe bune: ce candidat si-ar da demisia pentru a face loc contra-candidatului sau? Si asta in conditiile in care el e democrat, iar contra-candidatul e republican? Si in conditiile in care el e acolo deja de mandate bune, iar celalalt e new-entry? In filme se poate totusi.

Altfel, film bun. Te face sa razi bine. Sa te simti bine. Il recomand, mai ales celor care gusta comediile, dar si fanilor filmelor cu intriga politica.

A, si inca ceva(era sa uit): merg eu la mall. Ajung la 3, eram singur. Il asteptam pe amicul meu Andrew (el a fost „alesul”). Zic tipei de la casa de faza, ii dau buletinul, mi-l da inapoi: sa vina si amicul cu buletinul, si apoi trebuie sa se si vanda bilete. Nu putem da bilete gratis daca nu s-a vandut niciunul.

Deci filmul era la 15:45, iar la 3 nu era niciunul vandut. Am fost pana la urma vreo 8-9 persoane in total. Se poate si mai putin. Ma mir insa: filmul e bun, poate subiectul nu este/nu pare atat de atractiv.

Gata acum. Salutari POLITICE tuturor!

Comments

comments

One thought on “The Campaign – Campania . Moca.

  1. Pingback: Minte-ma frumos

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !