Teatru pe gratis

Multa lume imi reproseaza faptul ca eu merg la teatru pentru ca imi permit. Biletele sunt foarte scumpe, in plus la spectacolele bune, care-si merita banii, se gasesc greu bilete. Sunt persoane care se decid la 5 ca vor teatru la 7. Nu au de unde sa stie cu 2 saptamani inainte ce vor face si unde vor merge. Emile, dar niste teatru pe gratis pentru noi nu ai? Eh, uitati, de data asta chiar asta am pentru voi.

Saptamana aceasta puteti vedea teatru pe GRATIS. Si va voi spune si unde:

1. Studentii facultatii de actorie din cadrul Universitatii Spiru Haret au spectacolele de licenta. Programul este urmatorul:

Legat de spectacole, am de facut urmatoarele precizari:

Recviem pentru un iepuras am vazut deja, la Teatrul de Arta. Este un spectacol superb. La facultate se joaca in 2 distributii, eu l-am vazut in distributia de joi.

– Pe Dana Voicu, regizoarea, am vazut-o in spectacolul 6/49, tot la Teatrul de Arta. Am vazut-o, deci, si pe scena, si i-am vazut si studentii la lucru. De fiecare data impresia a fost pozitiva.

– O voi putea vedea la lucru pe Adina Stetcu, o actrita pe care am vazut-o, pana acum, in 2 filme: LoveBuilding (lungmetraj) si Sa mori de dragoste ranita. Eu o voi vedea duminica, in spectacolul Un barbat are nevoie de ajutor, dar o puteti vedea si miercuri, in Recviem pentru un Iepuras. Ca sa va arat despre cine e vorba, va arat si o poza:

– Personal, voi merge la spectacolul de duminica (Deja am anuntat), dar si la cel de vineri (Cand e pauza la mondial). Imi pare sincer rau ca este perioada asta, as fi mers in fiecare seara sa vad.
Iar vineri este HAOS. Hai, ca suna bine ­čÖé Programul il gasiti si pe ACEASTA pagina de facebook.

2. Daca nu vreti Spiru Haret, aveti optiunea UNATC. Programul este urmatorul:

Dupa cum vedeti, ei deja au inceput, dar inca mai au spectacole. Le recomand cu caldura si pe acestea. Cei de la UNATC au si un site unde, de obicei, posteaza programul. Acum se pare ca nu l-au mai actualizat, programul gasindu-se, insa, pe aceasta pagina de facebook.

3. Tot tineri si tot dornici de afirmare, insa nu studenti, gasiti In Culise. Asta seara se joaca, din nou, spectacolul Just about love, al absolventilor Teen Media Academy. In spectacol o puteti vedea la lucru pe Claudia Ene, cea mai tanara intervievata a blogului meu (interviul ei este printre cele mai accesate, comentate si accesate interviuri). Va arat si poza cu ea, poate asa va conving sa mergeti ­čÖé

Tot InCulise aveti miercuri O improvizatie, doua… Tot intrarea libera.

Teatru pe gratis puteti vedea si prin parcuri ori chiar mall-uri. Teatrul Masca a fost, tot weekendul, in Mall Plaza Romania. Si vor mai presta.

Ideea este simpla: teatru pe gratis gasiti daca va straduiti. Nu in fiecare perioada din an, dar gasiti daca va straduiti. Si sunt spectacole bune, nu veti regreta daca le veti alege. Totusi, nu trebuie sa va propuneti sa mergeti doar gratis la teatru. Actorii traiesc din biletele cumparate de noi. Salutari TEATRALE tuturor si haideti la teatru pe gratis sau pe bani. Ne vedem vineri si duminica, la Spiru Haret! ­čÖé

Comments

comments

One thought on “Teatru pe gratis

  1. Pingback: Teatru pe gratisBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !