Talk to the bomb

Talk to the bomb

 

 

In 2001 eram prea mic. Abia intram in clasa a IX-a. Nu fusesem inca in Vama. Nu c-as fi fost de multe ori dupa. Nu ca mi-ar placea locatia. Deci nu pot confirma daca vara lui 2001 a fost, intr-adevar, memorabila. Nu stiu de ce vara din 2001 ar fi fost mai importanta decat cea din 2002. In spectacol se spune ca da. Personal pot confirma doar ca 2001 este anul atentatelor din America. Pot confirma ca pe atunci era o reticenta in a zbura cu avionul. Unii au pastrat aceasta frica excesiva si acum.

Tot ca un fapt real, multe povesti de dragoste s-au nascut in Vama. In cazul de fata, este un triunghi amoros aproape cliseic: el se indragosteste de ea, ea se indragosteste de un alt el. Povestea de dragoste continua si dupa vara lui 2011, iar ca intindere geografica ajunge pana in Polonia. Mai multe nu va dezvalui, va las pe voi sa descoperiti.

Talk to the bomb POSTER

Ce mai vreau, insa, sa va spun este MODUL in care este spusa aceasta poveste. Exact cum scrie si Yorick.ro, este un spectacol MINIMALIST extrem de bine realizat. Decorul lipseste cu desavarsire, spectacolul parand o citire a unei opere literare. Actorii povestesc mai mult decat vorbesc, dialogul este mai mult cu publicul decat cu ei, iar cuvantul cheie al spectacolului este NOSTALGIA.

Este un spectacol vazut la Godot SubScena, un loc micut, unde se joaca rar spectacole. Nu stiu pe ce criterii spectacolele se joaca acolo sau sus, stiu doar ca acest spectacol s-ar putea juca pe orice scena din tara. Personal, l-as vedea jucandu-se pe o scena improvizata de pe litoral. Chiar, in Vama Veche se joaca teatru? 🙂

Si inca ceva: titlul Talk to the bomb CHIAR are legatura cu atentatele din 11 septembrie.

Sursa Foto
Sursa Foto

Nostalgie, iubire, dezamagire, bombe, nisip, Vama Veche. Talk to the bomb 🙂 Salutari TEATRALE tuturor!

One thought on “Talk to the bomb

  1. Pingback: Talk to the bombBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !