Tablete pentru popor

Nu, nu m-am apucat sa dau moca tablete pentru popor si nici sa vand acest accesoriu la preturi mici. Voi scrie insa despre aceste pacatoase tablete, accesoriu caruia nu-i gasisem pana nu demult utilitatea. Nici acum nu-s convins ca este ATAT de util, insa dintr-un motiv total ilogic mi s-a pus pata sa-mi iau.

Sa va zic insa ceva (probabil v-am zis deja): urasc firmele mari. Pe Apple am boala de cand ma stiu si de cand am auzit de aceasta firma. Mai nou Samsung le calca pe urme (ca preturi intai si intai). Ce rezulta de aici: nu conteaza exact firma, toate se comporta la fel cand ajung in top. Deci trebuie sa avem ceva cu acest comportament si aceasta strategie si nu cu o firma anume.

Si ce anume trebuie sa facem? Pai sa evitam a cumpara tablete scumpe. De ce as da 20 de milioane pe o tableta? Serios, cu 20 de milioane pot face lucruri mult mai utile si mult mai placute. Oare tableta este un accesoriu care sa merite atatia bani?

Solutia? Simplu: ne orientam catre tablete pentru popor. Sa n-aud de mere ori de samsungi ca fac spume. La ei platesti brandul si platesti al dracului de mult. Iar prin magazinele clasice vad ca majoritatea tabletelor sunt ale marilor firme. Serios: doar Samsung si Apple fac tablete?

M-am bucurat sa vad ca tablete pentru popor se gasesc la magazinul online Melarox. Despre ei am scris in 2 randuri (AICI si AICI), deci nu-mi sunt necunoscuti. Doar ca nu sunt omul care sa intre pe site-urile magazinelor de electrocasnice daca nu vreau sa cumpar ceva. Am intrat deci acum, cand aveam o tinta clara. Si da, avem tablete foarte ieftine acilea. Tablete pentru popor, cum ar zice maestrul DD.

Sa va vand un pont: aveti 30 de zile sa returnati orice produs. Deci puteti lua o tableta si s-o „testati”. Multi fac asta si testeaza 2-3-4 saptamani pana se decid la ceva. Puteti deci sa incercati mai multe firme mici si obscure, sigur gasiti una care sa va placa. Riscurile sunt mici, serios.

Vreti tablete pentru popor? Ele se gasesc, trebuie doar sa le cauti. Salutari POPULARE tuturor!

Comments

comments

3 thoughts on “Tablete pentru popor

 1. Recomand tabletele AllView pentru persoanele care vor ceva mai ieftin in primul rand datorita faptului ca sunt romanesti si ai garantia aici.
  Tabletele chinezesti sunt bunicele ele in general, dar…depinde de producator, depinde de calitatea care si-au setat-o ei pentru produsul respectiv.
  Asa cum se stie prea bine in China calitatea unui produs este asa cum vrea producatorul.
  Se produc si lucruri de calitate superioara de care esti multumit si la cativa ani dupa dar poti sa iti iei si teapa sa cedeze in cateva luni.
  Concluzie. Recomand sa gasiti pe cineva care a luat de undeva si poate sa recomande ca au produsele bune. Partea cu testatul tabletei nu include vreo mentiune contractuala ?
  Sa nu cumva ca trebuie sa platesti ceva pentru ca ai testat sau ca daca ei descopera ca tu „ai stricat-o” nu o mai poti returna.

 2. Ca un adaos la ce am scris mai sus…referitor la syte-ul care l-ai sugerat.
  NU AI 30 DE ZILE ca sa il testezi, daca te uiti mai atent pe syte vei observa ca scrie clar si frumos …si citez :
  „Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Costurile de returnare a produselor vor cădea in sarcina consumatorului. Termenul de 10 zile prevăzut pentru exercitarea acestui drept incepe să curgă: a) pentru produse, de la data primirii lor de către consumator, dacă au fost îndeplinite prevederile art. 4, Ordonanța nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță.”

  Deci este vorba de 10 zile. Pe langa acest amanunt, daca mai cercetezi putin descoperi si ca…
  „Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.”

  Si ca sa punem dop la situatie…
  „Produsul poate fi returnat numai dacă este în condiții perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile și consumabilele aferente, acestea să nu prezinte sub nici o formă semne de uzură sau consum, softul să nu fi fost modificat sau adăugate noi softuri.”

  Este imposibil in 10 zile sa nu adaugi softuri noi, mai ales tinand cont de faptul ca fraza este interpretabila. Se poate lua in considerare ca soft nou si APLICATII luate de pe MARKET.

  In concluzie fara a lamuri aceste aspecte nu as comanda de la acest magazin.
  Dar acest lucru fiind la un apel distanta nu vad de ce sa nu calc pe propria opinie in cazul in care descopar ca fraza anterioara nu face referire la aplicatii standard si face referire doar la modificari aduse la sistemul de operare.

 3. Apropos, am gasit si informatia care o aveai tu eronata despre cele 30 de zile…
  „Orice reparare sau înlocuire a produsului în perioada de garanţie va fi rezolvată într-o periodă rezonabilă de timp, de maxim 30 zile.”

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !