Swing – un subiect de discutie

Am scris 2 articole despre Swing (ultimul fiind acesta) si de fiecare data am starnit dispute. Ce-i drept, opiniile starnite au fost exclusiv ascunse, oamenii nu vor nici macar sa-si exprime public opinia. Deci nu doar ca nu-s de acord cu fenomenul Swing, asta e ceva FIRESC. Ei nu vor nici macar sa auda de asa ceva. Iar sa fie vazuti ca au comentat (deci au citit) un articol despre asa ceva este peste puterile lor.

Cum as putea eu sa-i conving ca fenomenul Swing e prezent in toata lumea? Cum as putea eu sa-i conving ca venirea fenomenului Swing in Romania este ceva cat se poate de firesc? Cum as putea eu sa le spun ca sunt de acord cu asa ceva, in fond nu este vorba nici de pedofilie, nici de viol, nici de zoofilie si nici de prostitutie.

Da, acum mai circula un mit despre Swing: cica ar fi prostitutie mascata. De ce a inceput sa circule acest zvon? Simplu: prostitutia este un alt lucru cu care lumea este de acord. Ma rog, nu sunt de acord este un mod de a spune. De fapt multi sar ca arsi cand aud de asa ceva. Cum, in tara noastra sa existe prostitutie oficiala si legala? Suntem tara crestina, cu frica lui Dumnezeu …

Despre metoda Swing opiniile sunt cam asa:
– Metoda Swing nu are rezultate verificate si verificabile. Este ca si cum ai ascunde gunoiul sub pres: el stie ca a fost inselat, ea stie ca a fost inselata, hai sa faca acest lucru oarecum oficial. Ce se rezolva?
– Metoda Swing este una de test. Multi psihologi recomanda metoda asta, insa riscurile sunt minime: este vorba oricum de cupluri cu probleme, asa ca daca se vor destrama cateva nu va fi din vina metodei. Mai rau de atat nu se poate.
– Metoda Swing este o oficializare a adulterului. Si tu si el vreti sa faceti ceva imoral, hai sa vopsim aceasta imoralitate in ceva care sa contina culori vii.
– Metoda Swing este impotriva moralei crestine.
– Metoda Swing este folosita de pseudo-cupluri, pentru a face rost de parteneri sexuali. Doi amici se duc intr-un club de profil si isi gasesc mult mai usor parteneri sexuali daca se dau cuplati. Nu-i verifica nimeni daca ei chiar sunt cuplati. E rentabil, nu?

Cum am raspuns eu acestor opinii? Pai am 3 raspunsuri:
1. Fiecare are dreptul la opinie.
2. Chiar daca nu esti de acord cu ceva nu inseamna ca trebuie sa sustii interzicerea acelui ceva.
3. Metoda Swing este o ALEGERE, da voie oamenilor sa aiba aceasta optiune. Chiar daca e inutila, de ce ai vrea sa interzici asa ceva?

Iar faza cu inutilitatea este vaga. Sunt cupluri care merg constant in astfel de localuri (cluburi). Daca merg constant inseamna ca ele inca rezista. Sau or fi toti cupluri d-alea false, care se dau cupluri doar ca sa aiba cu cine sa si-o traga?

Daca vreti swing intr-un mod profesionist, intim si fara sa fiti vazuti, apelati la swing.ro. Ei isi propun sa creeze o comunitate Swing puternica in Romania. In alte tari ea exista deja. Eu zic sa apelati la ei doar daca doriti sa faceti parte dintr-o astfel de comunitate. Daca sunteti impotriva stati deoparte si respectati drepturile celorlalti. Sau nu suntem o tara atat de libera ?

Salutari BLOGOSFERICE tuturor si swing placut ­čÖé

Comments

comments

One thought on “Swing – un subiect de discutie

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !