Sustin cinematografia romaneasca. Usturoi.

Sa va zic cum sta treaba. Una bucata blogger doreste sa faca un film. Pana aici nimic suspect, nici special, doar ca acest film are nevoie de ajutor. Iar noi bloggerii il putem ajuta in 2 feluri:

1. Il promovam pe blogurile noastra (dati click pe FILM, vedeti clipul si bagati acolo un like). Promovarea noastra inseamna ca acest film va deveni cunoscut.

2. Ajutam si altfel. Orice sponsor care va ajuta acest film va beneficia de promovare pe blogurile noastre. Asa e frumos. Iar cum eu sunt triplu blogger, hai sa ajut filmul asta de 3 ori. Un banner (125×125, dar poate fi discutat si unul nitel mai mare daca se poate), un advertorial si daca se doreste si un guest-post (sa vina articolul direct livrat, eu il public ca guest, semnalizez ca atare si gata) pe blogurile mele. Adica pe http://emilcalinescu.eu/ (pr 4) , http://minunat.eu/ (pr 3) si http://emilstudentulminune.wordpress.com/ (pr 4).

De ce ajut acest film? Pai din 4 mari motive (cred in toate la fel de mult):

1. Sunt un mare fan al cinematografiei romanesti. In special cea de dupa 2000. As ajuta mai multe filme. Daca n-am bani sa le ajut financiar macar sa le ajut asa cum pot eu.

2. Imi place ideea filmului. Enorm. Se anunta un film bun. Nu voi sprijini un kitch.

3. Nu stiu ce intelegeti voi prin solidaritate blogosferica, dar eu asta inteleg. Inteleg sa ajut un blogger atunci cand are o idee buna. Si cand vrea sa faca ceva bun.

4. Vreau sa stiu ca am facut ceva pentru cinematografia romaneasca. Peste ani de zile poate voi fi intrebat: dar tu pentru filmele astea pe care le apreciezi atata ai facut ceva? In afara de faptul ca platesti biletul la cinema la ele? As vrea sa ma pot lauda cu ceva. Momentan nu pot.

Din pacate (si aici imi torn cenusa in cap) am scris cam tarziu despre asta. Azi e ultima zi. Am vrut sa scriu pana acum dar am uitat. Am fost super-aglomerat perioada asta. Bine totusi ca n-a trecut deadline-ul.

Succes Groparului si salutari CINEFILE tuturor ­čÖé

Comments

comments

3 thoughts on “Sustin cinematografia romaneasca. Usturoi.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !