Superblog …

Stiu, nimeni nu are pretentia ca acesta este un Superblog . Sau ma rog, daca aveti, e strict problema voastra.

Si totusi, ar putea fi. Si totusi, de ce nu?

Ce este acela SuperBlog? Pai SuperBlog e un concurs. Care concurs are si ceva premii. Care presupun ceva bani. Ori chestii echivalente. Doar are sponsori.

De ce particip? Pai nu stiu:

– ca sa castig;
– din placerea de a participa;
– ca sa ma fac de ras;
– ca sa crape dusmanii de ciuda.

Care sa fie? Cate un pic din fiecare e cam imposibil, unele optiuni exclud pe celelalte. Aparent. Desi daca stau sa ma gandesc, uneori mintea umana (si mai ales a mea) este contradictorie. Acum ma auzi ca-s cel mai tare, apoi ca sunt cel mai slab. Ba ca am cel mai minunat blog, ba ca nu merit unde am ajuns (bine, partile negative nu le postez de obicei pe blog; doar in discutii private). De ce toate astea? Pai nu stiu, poate asa sunt eu.

Care e logica celei de-a doua variante? Pai are si ea o logica: esti putin Superblog doar participand la competitia cu acelasi nume. Daca o castigi, se cheama ca esti cel mai Superblog dintre blogurile super. Hai ca suna bine.

Acum sa fac o invitatie tuturor: hai si voi . Tuturor celor din blogroll, tuturor celor care ma citesc. Tuturor. As fi putut s-o fac leapsa (cred ca era o idee buna). Ideea castigarii unui concurs e sa ai adversari cat mai buni. Sa joci intr-o liga cat mai tare. Sa nu se spuna apoi ca ai castigat pentru ca X si Y, mari jucatori, n-au putut participa.

Din pacate pentru unii, cica e limita de varsta. Aia ar fi 18 ani. Nu strambati din nas: cunosc atatia bloggeri buni care nu indeplinesc acest criteriu. Asta e, s-au apucat prea devreme de blogging :)) Tot ce pot face acesti bloggeri e sa-mi faca mie galerie šŸ™‚

Salutari SUPER-BLOGOSFERICE tuturor šŸ™‚

10 thoughts on “Superblog …

 1. Da, m-am inscris, am primit mesaj ca-s inscris. Dar de cateva zile e neactualizata lista. Ca s-a mai inscris un amic Andrew, si nu apare nici el.

  Oricum competitia incepe la 1 octombrie. Asa ca atunci ma puteti vota šŸ™‚

 2. nu e ăsta site-ul oficial superblog. Poate e o ţeapă de a scrie advertorilae gratis. Site-ul oficial e superblog.pcnews.ro

 3. Draga Krosswat. Site-ul oficial ce l-ai dat tu este cel de anul trecut. Se vede limpede ca este vorba despre superblog 2011… daca ai fi fost putin atent ti-ai fi dat seama
  Cel dat de Emil in articol este site-ul oficial al concursului de anul acesta.

 4. Salut si mult succes! Eu particip pentru prima data.
  Daca ai timp, te invit sa vizitezi si site-ul meu si sa imi spui parerea ta.
  Bafta multa!

 5. Incepand de maine, vom fi ā€œgeanaā€ pe http://www.super-blog.eu!
  Cu aceasta ocazie tin sa va urez tuturor celor 201 de concurenti (cu mine 202) multa bafta si multa inspiratie in toate probele ce vor urma!
  Nu in ultimul rand, sper ca toti bloggerii sa dam dovada de fair-play si fie ca cel mai bun dintre noi sa castige!
  Deci, sa inceapa competitia! šŸ™‚

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !