Super-Blog 2020 – editie de pandemie

Super-Blog 2020 se anunta a fi o editie speciala, o editie care urmeaza a se desfasura sub semnul pandemiei. Stiu, si editia precedenta a fost la fel, am avut si lock-down in martie, deci nu ar trebui sa fie mari diferente. Doar ca sunt si asupra lor ma voi apleca in acest articol.

In primul rand, editia din primavara este una mai relaxanta, mai putin solicitanta, nu doar datorita vremii de afara, din ce in ce mai frumoasa, ci si din cauza numarului mai scazut de probe. Unii, in special UNELE, ar zice ca si datorita tematicii probelor. In cazul e fix invers, ma tem de probele de primavara, caci la inceput cel putin primavara erau foarte multe probe feminine, foarte multe probe romantice.

Super-Blog 2020 COVER

In al doilea rand, Spring Super-blog-ul nu fusese gandit ca o editie de pandemie. Molima, in special lock-down-ul, ne-au prins pe nepregatite, ne-au luat prin surprindere. Pe unii, ce-i drept, i-au avantajat, caci au avut mai mult timp sa scrie articolele. Pe altii, pe mine de exemplu, i-a/ne-a scos din ritm. Eu am stat o lunga perioada fara filme si fara teatru, mai ales fara teatru, drept urmare si articolele mele din acele nise au disparut. Consecinta a fost cumva logica: mai putin antrenament, mai putina inspiratie (caci inspiratia, in cazul meu, vine si din spectacolele si filmele vazute).

 

In al treilea rand, Super-Blog 2020 incepe, in cazul meu, cu mine plecat din orasul meu. Eu, in acest moment, ma aflu la Timisoara, in orasul din Romania cu cei mai multi olteni, lucru care de obicei, sper ca si de aceasta data, imi aduce deopotriva noroc si inspiratie. Norocul nu este cum credeti voi, nu este ca la un examen, sa ai noroc de subiecte usoare, sa pici pe subiect. Nu, norocul, in cazul meu, este sa nimeresc jurati care sa se afle pe aceeasi lungime de unda cu mine si subiecte despre care am ce sa scriu, despre care sunt in masura sa scriu.

Emil Calinescu Super-blog 2020

 

 

Va fi Super-Blog 2020 o editie speciala, mai grea decat de obicei? Eu zic ca da, dar fix asta ma atrage. Niciodata nu am fugit de greu. Tot timpul chestiile grele le-am luat ca pe niste provocari.

Daca vrei sa te inscrii la Super-Blog 2020, intra pe www.super-blog.eu, scrie un articol prin care anunti ca te-ai inscris, ceva in genul acestui articol, dar mai putin genial, ca na, apoi completeaza formularul de pe site, formular in care vei pune si link-ul articolului. Nu mai anunt ca vreau sa castig competitia, ca deja am anuntat de prea multe ori. Insa, stiti cum e, orice competitor a intrat in ring cu gandul ca ar putea castiga, daca nu intregul concurs macar cateva batalii.

In momentul scrierii acestui articol a aparut o singura proba din cadrul Super-Blog 2020, una despre haine. Va spun sincer, ABIA astept sa scriu la ea. Si abia astept sa va cunosc, abia astept sa-mi lase comentarii cei care afla de Super-Blog 2020 de la mine. Astept sa ma injurati la final ori, Doamne-fereste, chiar sa ma laudati.

Va las si podcastul in care am vorbit in principal despre Super-Blog 2020, ma rog, despre Super-Blog in general. Auditie placuta tuturor si bafta MIE in concurs!

 

 

Comments

comments

One thought on “Super-Blog 2020 – editie de pandemie

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !