Super-Blog 2016 despre mine (2)

Super-Blog 2016 despre mine (2)

 

Prima parte se afla AICI. Continuam cu mesajul dat de organizatori. Asadar:

Claudia Patrascu:
Creativ si inventiv
Niciodata emotiv
Pasionat si implicat
Emil este minunat(.eu).
Emile, abia astept sa vad cum te descurci in rolul de (super)blogger partener. Felicitari pentru energia investita in toate blogurile si succes maxim.

Albert Budica: Draga Narcis Emil, Sper ca aceasta a 13-a editie a SuperBlog a lasat urme adanci in blogul tau, concretizate in articole scrise cu talc, inspiratie si dedicatie.
Iti multumim pentru implicarea ta in aceasta competitie si speram sa-ti satisfaca nevoia ta de nou, frumos, ideal, perfect, impresionant.

Daniel (de la sponsorul AVBS): Emil, Desi e prima oara cand particip, nu mi-a fost greu sa observ ca faci parte din „grupul vesel” al bloggerilor ­čÖé Continua sa perseverezi , cele 100 de puncte sunt aproape.

Madalina Iancu: Emile, nici nu mai stiu de cand nu am mai scris cu pixul pe hartie. Ma provoci sa scriu in acest „oracol”. Ma apuca nostalgiile si ma simt iar ca in scoala generala. De multe ori m-ai ajutat si m-ai sfatuit de bine la inceputurile bloggeriei mele. Uneori ma enervezi tare, alteori imi place sa te tachinez, alteori imi vine sa-ti dau una. Oricum ar fi, esti greu de ignorat.

Daniel Botea: Delicat ca o zi de 23 Ianuarie. Ghinion, cade Luni, cand nici iarba nu creste. Deci nici narcisele.

Rahaela Petrescu: Draga Palarierule Nebun, Intamplarea a facut ca noi sa fim in concurenta. Tot intamplarea a facut ca tu sa-mi iei fata. Norocul se mai si termina, stii, nu? Sper sa nu ti se termine fitilul pasiunii cu care scrii si sa reusesti la scris. De tine, de rau, dai bine in online. Hai pa!

Cristina Militaru: Buna, Emil. Aceasta este prima mea participare la Super-Blog, prima gala si prima intalnire cu Dl Floricel, Dl de tine, insa sper sa fie prima, nu ultima. Imi place atmosfera si sper sa petrec cat mai mult timp in prezenta voastra. Logodnicul meu, Gabriel, ti-a lasat un portret. Pupici.

Alexandra Enache: Se spune ca lucrurile mari si de cel mai mare pret se gasesc in sticlute mici. Tu esti ceva mai mare, dar suficient de mare incat sa incapa de toate pentru toti si cu rezultat MINUNAT(.EU).
Ma bucur sa te revad si sa vad ca acea persoana pe care am cunoscut-o anul trecut este inca acolo. Sa fii mereu fericit, sanatos si inconjurat de oameni minunati(.noi).

InfraSun: Buzaul nu e in Moldova! ­čÖé Mult succes in continuare.

Raluca Cojocaru: Emil, al 8-lea e cu noroc! ­čÖé

Bogdan Daradan: Emil, ai talent la scris. Tine garda sus si zambeste mai des ­čÖé

Marius Calin: Emil, o sa ai nevoie de Minerva sa-ti traduca la ce frumos scriu. Chiar daca nu mi-ai intrat in cadru la poze, voiam sa spun ca esti un blogger de treaba cand nu #EstiHater. Pardon, bloggeri, ca ai 8. Spor la scris si bafta in continuare.

Alexandra Lazar: La multi ani blogosferici!

Georgiana Mihaila (reprezentant al gazdei galei Super-Blog 2016, Residence Hotel Arc de Triomfe): Bai, Emile, As fi vrut sa-ti scriu pe pagina nr. 13, dar vazui ca-i ocupata.
Asa ca voi fi scurta aici:
Fara niciun joc de cuvinte (iti stiu deja toate glumele), iti spun sa ai un An Nou (20137) Super Bun, Super Blond, cu cu o mai buna orientare in spatiu ­čśÇ Mult noroc din partea mea, O pisica neagra.

Ziceam ca pun o poza doar cu mine si Georgiana, dar mi-am amintit ca agenda-i de la Minerva, asa ca trebuie sa apara si ea-n poza ­čÖé

Va urma cu Super-Blog 2016 despre mine (3). Acolo e problematic, imi trebuie traduc, 1 mesaj este realmente indescifrabil! #pebune Salutari SUPERblogosferice TUTUROR!

 

Comments

comments

2 thoughts on “Super-Blog 2016 despre mine (2)

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !