Super-Blog 2016 despre mine (1)

Super-Blog 2016 despre mine

 

 

Multi (super)bloggeri au scris un articol sinteza despre Super-Blog 2016. Fac si eu asta, insa acesta va fi unul special. Pe scurt: Minerva, reprezentanta Swiss Solutions, ne-a pus sa facem prezenta pe pagina lor. Cine a facut asta (in ordine cronologica) a primit un cadou. Eu am primit o agenda. Agenda, bineinteles, trebuia folosita in scopuri super-bloogosferice, asa ca am rugat fiecare persoana prezenta (om, blogger, ce-o fi fost el) sa spuna cateva cuvinte despre mine. E drept, am ratat cativa, dar data viitoare.

Asadar, Super 2016 despre mine (incep cu Minerva, cea care mi-a dat agenda):

Cand trebuie sa scriu ceva despre tine, raman in pana de idei. Meriti mult mai mult decat niste cuvinte asternute pe o coala de hartie. Azi (a se consemna ca e 10 decembrie si ca suntem la gala Super-Blog 2016) am vrut sa-ti ofer, public, un borcan de mustar. Si asta esti iute, dulce si putin acru, in acelasi timp. Sigur gaseai pe undeva o portie de mici bine gatita, ca sa il incerci. Ne vedem maine, sa ne impacam. Minerva.

Ianolia Buca (Funions.ro): Iti multumesc pentru posibilitatea de a te cunoaste si recunoaste cel mai #blond #Dezorientat. 10-12-2016

Pentru primul amic din blogosfera, iti multumesc pentru interviul luat in 2015 de ziua mea, a fost un cadou minunat ca tine. Te apreciez pentru ceea ce faci si in ciuda aparentei de hater, lime sau om narcisist, imi dai impresia opusa. Mult succes in ceea ce faci, sa iti urmezi visurile si sa nu lasi haterii sa iti spuna ce nu poti fi ceea ce iti doresti.
Cu drag,
Lect. Dr. Silvia Puiu (Craiova)

Amelia Tuta: Imi plac oamenii cu simtul umorului, iar daca mai sunt si talentati, cu atat mai mult. Iti doresc mult succes in tot ceea ce faci. Te apreciez.

Larisa Mustata – 10-12-2016: Ma bucur ca ne-am cunoscut, personalitatea ta ma inspira si imi doresc sa nu fie aceasta ultima intalnire. Sa ne mai vedem si cu alte ocazii placute.

12-12-2016 – (un mesaj din viitor) – Nu-ti mai zic ca esti minunat, ca ti-o iei in cap (pe asta am scris-o cu stanga). Merg cat de departe vrei. Daca drumurile nu exista, le poti crea tu. Felicitari pentru ce faci si mult succes in ceea ce faci. Ramai alaturi de cei care-ti sunt alaturi! #Lime #OlteancaInDeplasare … sau, daca vrei tu, Alexandra Calinoiu

Dana Maria – 10-12-2016: Iti da seama ca orice as scrie, tot nu te intrec in heitareala. Din pacate … Pai … n-am vorbe la mine azi, n-aveau la promotie in mall. Asa ca iti urez multa bafta in toate! Ma bucur ca te-am cunoscut!

Eugen Zavoianu (castigator Super-Blog 2016): Multa bafta, Emil! Sa fii la fel de vesel, spontan si degajat … ever! A fi blogger e o stare, iar tu o transmiti din plin!

Costica (Constantin Tarnoveanu): Ma bucur ca te-am cunoscut si ca am scapat de tine din competitie 🙂 !

Morosanu Teodor Marian: Nu stiu CINEMIL pune pe locul 1 la urmatoarea editie de Super-Blog, cand eu oi lua Locul 1. Dar, sunt fericit si iti multumesc pentru ca m-ai luat cu tine la film si ulterior la seara de karaoke pentru bloggeri.

Monica Liuta: Draga Emil, ma asteptam sa vad o camasa inflorata, dar ce sa vezi: DUNGI!?! Cum sa te cenzurezi asa?! FLORI! Pe camasa macar! Pana data viitoare, sa inveti lectia! Cu drag, Monica!

Andra Buruiana: SagetatorEmilule! Ma bucur enorm sa te revad, te felicit pentru ceea ce ai obtinut si multa bafta la editia viitoare.
Ceasul tau e viole(n)t de frumos, marca renumita pentru un blogger renumit.
Esti o cutie de zambete, o sursa de energie pozitiva . Apropo: se pare ca schimbam prefixul in acelasi an. Te saluta o sagetatoare.

Marius Mandache: Bieber was here!
#Aigrijadetine s fa ceea ce faci, cu la fel de multa pasiune si peste #30 de ani.

Urmeaza partea a doua.

Pana atunci, eu salut Super-Blog 2016, iar Super-Blog 2016 va saluta pe voi. Iar mai sus gasiti clipul filmat cu vreo 2 ore inainte de gala. Salutari SUPERblogosferice TUTUROR!

 

Comments

comments

4 thoughts on “Super-Blog 2016 despre mine (1)

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !