Sunt partener media la o conferinta – Targetare si campanii eficiente – Editia a II-a

Sunt partener media la o conferinta – Targetare si campanii eficiente – Editia a II-a

 

 

Ca blogger, poti primi mai multe tipuri de rasplata: cea financiara, ca e nevoie si de bani, produse si servicii, pe colaborari barter, dar si … promovare. Uneori, promovarea aia poate fi directa si eficienta, alteori, pe langa promovare, mai este vorba si de mandrie. Da, ati citit bine: de mandrie.

Statutul de partener media al unei conferinte este un motiv de mandrie. Nu speaker, ci partener media. Si totul pe munca ta si doar a ta, nu esti profesor la o facultate si cu ajutorul ei ai ajuns pe afis; nu esti ziarist la un ziar mare, prin intermediul caruia te-ai promovat. Nu! Esti blogger independent si, pe munca ta, ai ajuns pe afisul unui eveniment.

Evenimentul in cauza este conferinta Targetare si campanii eficiente, care va avea loc pe data de 4 octombrie. Nu sunt singurul blogger partener, nu am ajuns inca la acest nivel, insa nu-i bai: e loc pentru toata lumea sub soare (sau, in acest caz, pe afis).

Conferinta este organizata de pr2advertising, iar participarea este gratuita. Detalii despre ea gasiti aici. Eu va mai dau doar 2 informatii legate de conferinta:

targetare-si-campanii-eficiente

  • Locatia este un hotel situat vizavi de stadionul Ghencea: Premier Palace Hotel & Spa (Bd Ghencea nr 134).
  • Speakerii anuntati pana acum sunt: Radu Ciofu (SEOmark), Dana Nae Popa (Pastel), Ozana Giusca (OzanaGiusca.com), Andra Nistor (AndraNistor.ro si Marketing Manager Romania & Ungaria TUV SUD Romania) si Raluca Radu (answear.ro). Moderator va fi frumoasa jurnalista TVR Dorina Florea.

dorina-florea

Cam atat am sa va spun. Sunt partener media la o conferinta – Targetare si campanii eficiente – Editia a II-a, unde va astept si pe voi. Daca veti fi p-acolo, dati un semn, sa schimbam o vorba, sa povestim. Puteti sa si dati cu pietre, daca aveti motive. Totul gratuit, bineinteles ­čÖé Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !