Sunt jurat …

Sunt jurat … sa jurizez corect concursul ! Da domne, sunt jurat. Noroc ca nu-s ca unu d-ala din America. Deci nu decid cine intra in parnaie si cine sta p-afara. Deci doar ceva frumos: cine castiga. Ce castiga? Niste tricouri. Sau tricoaie, cum imi place mie sa le zic.

Concursul este organizat de www.egluma.ro .Si e pe bune. Sa va zic de mecanismul concursului, pe scurt (il gasiti pe larg la Aura):

Intri pe blogul tau, te duci la articol nou si scrii un articol de minim 250 de cuvinte. Nenea google si zvonurile zic ca ar fi bine sa fie de 300, dar concursul iti zice doar de 250. Na, vezi tu cat de mare-l faci. Articolul poate fi despre site-ul www.egluma.ro (o descriere, un review, ceva) ori sa vorbesti despre un produs de pe site. Dupa ce scrieti frumosul articol, intrati pe link-ul de mai sus (ala primul) si lasati un comentariu in care sa anuntati ca participati si sa lasati link-ul. Hai ca nu-i greu.

Concursul dureaza pana la 1 noiembrie sau pana se strang 10 participanti. Eu cred totusi ca se strang.

Acum 2 cuvinte despre noua mea postura. O sa revin dupa ce dau premiile, sa va zic senzatia exacta. Pana atunci DECAT 3 chestii:

1. Ma bucur ca Aura s-a gandit la mine. Si ma bucur de asemenea ca sunt prima oara jurat. O sa ma simt … profesor! Eu … corectez lucrari, fie ele si virtuale. Pacat ca nu dau decat premii si nu dau note. Mi-ar fi placut sa dau un 2 sau un 3, sa ma simt bine :)) Glumesc.

2. Insa, pe de alta parte, imi pare rau: vroiam sa particip. As fi luat un premiu. Mi-ar fi prins bine un tricou. Cu blogul meu scris cu litere ca pentru chiori. Iar Aura a pierdut un participant. Trist.

3. Cu ocazia asta, imi fac antrenamentul cu concursurile. Intai jurat, apoi organizator (si implicit… si jurat ). Ma gandesc sa organizez si eu un concurs. O sa fac o leapsa pe tema asta. Pana atunci „testez piata”. Oricum, o sa organizez un concurs cand vine blogul cel nou. Asta e sigur.

Astept impresiile voastre despre noul meu statut. Si sa spuneti cam ce ati vrea sa castigati la un eventual concurs al meu. Sigur va fi organizat, sa vedem exact ce premii dau. Si, cel mai important, ajutati un jurat sa aiba ce juriza :)) Asa ca inscrieti-va la concursul Aurei!

Salutari DE JURAT tuturor!

Comments

comments

One thought on “Sunt jurat …

  1. O sa particip si eu, mi-as dori un tricou dar am mare concurenta. Bine ca am blogul vechi sa pot participa 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !