Suflet vandut, bani si advertoriale

V-am zis de mai multe ori ca scriu advertoriale, va zic si acum. Nu este o rusine, n-am de ce sa ma rusinez. Este un mod MORAL de a face bani. Ca despre moralitate o sa va vorbesc in articolul urmator. Si despre Rosia Montana, ca deh, ala este subiectul care arde. Si, ca de obicei, voi da exemplul personal, care nu este insa unicat.

Asadar, am scris atatea si atatea advertoriale. Si voi mai scrie. Totdeauna am fost platit per articol si aproape de fiecare data mi se cerea sa pun niste link-uri pe niste cuvinte cheie (cica Google nu e prea fericit cu asta, dar asta-i viata). Eu ce faceam? Scriam un articol PE TEMA respectiva, fara insa sa-mi schimb opinia cu nimic. Am scris despre adidasi, despre rochii ori despre saloane de masaj erotic. Ok, n-as fi scris daca nu eram platit. Dar n-am scris nimic cu care sa nu fi fost in prealabil de acord. Eu nu am nimic cu masajul erotic, nu judec pe nimeni. Am dubii ca este legal, si am spus asta, insa nu ma pot pronunta. Am un suflet vandut

Niciodata insa banii nu mi-au schimbat opinia. Am scris articole politice din convingere si as scrie acelasi lucru si acum. Am luat apararea manelelor pentru ca imi place sa le ascult. Am spus ca imi place sa port bijuterii si ca-mi place aurul si, surpriza, am pe deget un ghiul de aur si la mana o bratara de aur. Rusine sa-mi fie.

Cand vad insa cu cata ardoare este aparata cauza proiectului Rosia Montana chiar ma enervez. Ok, bloggerii aia au luat bani. Si nu doar unul. Dar CATI bani au luat de apara cu atata ardoare? Sau au clauza de rezultat, si vor incasa bani cand incepe proiectul? Altfel nu-mi explic ardoarea cu care este aparat proiectul ala. Ok, in opinia ta (influentata de bani) proiectul ala e util. Spune calm asta si gata. Insa agresivitatea cu care se sustine proiectul ma sperie. Mi s-a dorit moartea daca va puteti imagina. Ce zisesem? Ca bloggerul X a luat bani de la RMGC. Motiv foarte bun sa mor, corect.

Ok, scotem bani din blog cumva. Pe unii ii platesc saloanele de masaj erotic, pe altii RMGC. Dar pana unde merge aceasta vanzare? Cat anume din ceea ce scriem este platit si cat anume este opinie personala? Sau unii chiar nu au nicio opinie si la prima strigare si-au facut o parere pro despre acel proiect?

Chiar, vreo campanie pe blog anti Rosia Montana de ce nu exista? Ca parca astia anti erau platiti de Soros si ma gandesc ca Soros are ceva lovele. Zic…

Salutari ADVERTORIALE tuturor!

ps: Voi sa-mi spuneti daca am sau nu un suflet vandut? Unii zic ca da, altii se mai gandesc…

Comments

comments

One thought on “Suflet vandut, bani si advertoriale

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !