Strumfii 2 – STRUMFIREA continua. 5 modalitati sa te STRUMFESTI si tu

Inainte de vizionarea filmului Strumfii 2 strumfisem o leapsa acilea pe blog, pornita chiar de la acest film. Sufletul meu este strumfit deci. Vrei sa te strumfesti si tu? Nimic mai simplu:

1. Te apuci sa cauti benzi desenate strumfesti. La noi ai sanse mici, dar prin America ori prin Europa civilizata ai sanse.

2. Cauti desenele animate cu strumfi, adica cele care m-au strumfit pe mine definitiv. La noi aparusera pe DVD impreuna cu ziarul Libertatea.

3. Te apuci apoi sa-ti cumperi produse strumfesti: ba o caciulita alb-albastra, ba o haina in aceeasi culoare. Daca esti tare iti poti vopsi si peretii astfel.

4. Vezi Strumfii 1.

5. Vezi apoi Strumfii 2. Incearca apoi sa simti strumfirea. Nu incerca sa fii obiectiv, nu incerca sa analizezi critic filmul. Nu pentru asta este facut. E clar ca un strumf, ca personaj, nu poate fi inteles de oricine.

In cazul in care nu ai sufletul suficient de strumfit nu vei intelege nimic din Strumfii 2. Il vei vedea ca pe o animatie oarecare (desi NU este o animatie oarecare) si s-ar putea sa incepi chiar sa-l critici.

AH, da, era sa uit: daca AI sufletul strumfit incearca sa strumfesti si pe altii. Si incearca sa raspunzi celor care faci strumfocritici la adresa filmului. Este datoria ta de strumf sa faci asta.

Pentru cei critici si obiectivi, fara pic de strumfire-n suflet, sa va zic un motiv OBIECTIV pentru care mi-a placut filmul Strumfii 2: exista acum strumful narcisist. Si, contrar dorintelor unora, NARCISISMUL INVINGE. De retinut zic.

Si sa va mai zic ceva: blogul meu e albastru, deci e si el strumfit. Asta asa, ca fapt divers.

In final, detaliile strumfotehnice: va puteti strumfi catre salile de cinema incepand de vineri 23 august (eu l-am vazut in premiera la CinemaCity la invitatia OxygenPR), iar Strumfii 2 a fost strumfit in Romania de InterCom Film.

Salutari STRUMFITE tuturor si strumfire placuta!

ps: Un argument mai putin narcisist si nitel mai obiectiv pentru a vedea Strumfii 2: sta foarte bine la capitolul efecte 3D.

14 thoughts on “Strumfii 2 – STRUMFIREA continua. 5 modalitati sa te STRUMFESTI si tu

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !