Steroizi

Dupa cum stiti sunt in Antalya (ultima zi) intr-un proiect international. Proiectul e finantat de Comisia Europeana si este in marea categorie numita Youth Exchange. In acest proiect avem oameni din vreo 10 tari (maxim 2 din fiecare tara), fiecare venind cu propria gandire, propria cultura si propria filosofie de viata.

Din punct de vedere al sanatatii cred ca stau cel mai prost. A venit un tip din SUedia via America (afro-american vreau sa spun), care pare a avea ceva muschi. Are si creier, e un om foarte dezghetat, dar prima impresie ti-o face aspectul lui fizic.

Legat de asta, incepuse o mica discutie despre sanatate, mers la sala si alte chestii de genul. Nu mai stiu cine zicea de aici ca e de acord cu mersul la sala (sala de forta, nu sala de jocuri ­čśŤ ) dar nu este de acord cu luatul de steroizi si alte aberatii. Nu mai stiu argumentele, dar cam asta era ideea generala. Nici americanul nu ia, dar dupa cate-mi amintesc a luat candva (si s-a oprit).

SI ajungem din nou la vechea discutie despre steroizi. Am mai facut-o si in blogosfera, dar acum mi-am reamintit-o. Iar aici e interesant de vazut cum oameni din culturi diferite gandesc aproape la fel intr-o chestiune. Nu-mi dau seama cat de bine sau de rau este asta, dar este un fapt.

Sa va zic acum pe scurt cateva chestii legate de steroizi (ce e bine si ce nu; nu sunt ideile mele multe din ele, e un fel de rezumat):

1. Cumpara marci cunoscute, nu lua steroizi no-name. IN alea no-name pot fi bagate droguri. Si nu trebuie sa va ganditi la droguri clasice precum cocaina. Ganditi-va ca va pun ceva care doar o sa creeze dependenta. NU trebuie efecte halucinogene, trebuie doar sa mai cumparati din nou produsul.

2. Cumparati din magazine online. Sunt de preferat in dauna „buticurilor” ce apartin de salile de fitness. Vezi punctul anterior.

3. Si pe internet, e bine sa cumperi o anumita firma. De exemplu, in loc sa dai cautarea steroizi de calitate, e preferabil sa te interesezi (pe forumuri de exemplu) despre niste firme, niste branduri de steroizi, si sa cauti fix acea marca. Ai gasit marca, ai aflat lucruri bune despre ea, apoi dai pe google: cumpara serious mass (puteti inlocui cu orice alta marca).

4. Indiferent ce ai cumparat e bine sa te implici intr-un fel sau altul. Lasa impresiile tale undeva: pe blogul tau, pe blogul altuia, pe forumuri. Serios: trebuie sa afle si altii daca un produs este bun sau daca, dimpotriva, este daunator. Daca tu ai aflat astfel de acel produs, ajuta si pe altii in acelasi mod.

5. Cel mai important: alegeti magazine online serioase. Acelasi produs il puteti gasi in 10 locuri, dar aici e mai important ca la altele de unde-l luati. Aceste produse pot fi usor contrafacute, asa ca e bine sa nu riscati. Atunci cand cumparati un produs e bine sa spuneti si de unde l-ati cumparat.

Cam atat pentru azi. Salutari BLOGOSFERICE tuturor si spor la tras de fiare ­čÖé

Comments

comments

2 thoughts on “Steroizi

  1. Din punctul meu de vedere, steroizii ar trebui luati doar daca doresti sa ai un corp exact asa cum vezi ca au vedetele de la Tv. Altfel, poti sa arati bine si mergand la sala fara sa iei steroizi.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !