Star Trek Into Darkness – Star Trek In Intuneric 3D

Despre Star Trek Into Darkness – Star Trek In Intuneric 3D ar fi trebuit sa scriu de ceva zile bune. Am amanat pentru ca filmul e abia de vineri in cinematografe, asa ca e mai bine sa scriu cat mai aproape de premiera oficiala.

Si de scris voi scrie mai scurt ca niciodata. Asadar, 3 idei principale despre acest film:

1. Am vazut filmul din 2009, deci povestea o stiu. Insa doar atat. Nu am vazut serialul Star Trek si nici alte filme anterioare. Nu sunt deci un fan infocat al seriei.

2. Este 3D. Si nu doar 3D, dar si IMAX. Ca efecte e superb, se vede ca s-a lucrat la asa ceva. La IMAX probabil ca lucrul acesta e accentuat. Apropo de asta, ma gandesc serios sa fac un experiment: sa merg sa-l vad si la un 3D normal. Doar asa pot compara 3D-ul normal cu IMAX 3D. Sa vedem daca-mi iese „schema”.

3. Ca poveste nu-mi dau seama daca e „perfecta”. Eu am fost multumit de ea, nu am ce sa-i reprosez. Mi-a placut mult, desi nu chiar toata lumea a fost atat de multumita. Ma rog, or avea argumentele lor, mie insa mi-a placut.

Ce recomand eu pe bune: mergeti la Star Trek Into Darkness – Star Trek In Intuneric 3D dupa ce ati vazut prima parte. Am mai mers la filme fara sa fi vazut precedentele dar nu prea e bine (si acum am renuntat la asta). Vezi altfel filmul daca stii personajele. N-as fi zis asta daca n-as fi vazut pe cateva bloguri ca oamenii respectivi n-au vazut prima parte. Si se mai si lauda cu asta (macar daca n-as fi vazut-o as fi evitat sa scriu asta). Am facut si eu gafa asta mai demult (acum vreo 2 ani), dar macar nu mersesem la avanpremiera. Suna urat: X a fost invitat la avanpremiera desi habar n-are despre ce e vorba in film. Serios. Eu acum mi-am propus altceva: chiar daca am vazut mai demult revad prima sau primele parti cu putin timp inainte de vizionare. Inainte de Scary Movie V am revazut toate cele 4 filme precedente (Desi culmea, acolo poti vedea linistit filmul fara sa le vezi pe precedentele).

Ultima precizare: Star Trek Into Darkness – Star Trek In Intuneric 3D e distribuit de RoIMage 2000 si e de vineri in cinematografe.

Salutari INTUNECATE tuturor!

Comments

comments

4 thoughts on “Star Trek Into Darkness – Star Trek In Intuneric 3D

  1. Eu nu am vazut celelalte parti pentru ca nu am avut ocazia. Iar acum, inainte de Into Darkness nu am avut timp. Se pot vedea primele parti si ulterior, daca-ti place un film. Mai ales ca majoritatea filmelor nu sunt chiar continuari. Chiar daca se fac referiri discrete, un spectator nou intelege actiunea si poate devein fan chiar dupa ce vede ultima parte. #numazic

  2. Pingback: Star Trek into Darkness

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !