Stadion PLIN cu Finlanda?

Stadion PLIN cu Finlanda?

 

Vestea serii vine de la UEFA, Romania fiind iertata de pedeapsa. Pe langa entuziasmul cu care primim stirea, abia acum vom vedea capacitatea FRF-ului de a lua decizii si a de organiza cum se cuvine un eveniment. Le-as da si 3 sugestii:

Arena Fanilor

1. Bilete gratis pentru toti care si-au luat deja bilet in Arena Fanilor. Mi s-ar parea un gest frumos al federatiei pentru toti cei care si-au aratat atasamentul sincer fata de nationala. Oricum, cine a gandit campania asta merita felicitat. Trebuie doar dusa pana la capat.

2. Preturi mici la bilete, astfel incat sa fie accesibile tuturor. E timpul prea scurt pentru a spera ca se vand bilete de 80 de lei. 20-30-40, maxim 50 de lei ar fi niste preturi PERFECTE. Avem nevoie de banii de calificare, nu de banii din bilete. E drept, trebuiesc luate masuri impotriva bisnitei. Asta ar insemna, pe langa preturi mici, transport gratuit pentru cei care le comanda online, dar si interdictia de a lua mai mult de 2 bilete.

3. Organizarea perfecta a meciului. Asta presupune inclusiv intelegerea cu metrorex ori RATB pentru prelungirea programului mijloacelor de transport (sa nu se intample ca la meciul cu Grecia).

4. Impartirea de bilete gratuite fanilor. As merge in scoli, in licee, in facultati, as organiza concursuri in diverse puncte din capitala. Repet, ideea este sa avem stadionul plin, nu sa obtinem bani din bilete.

5. As lua toate masurile de preventie pentru a nu mai exista scandari rasiste ori xenofobe. Inclusiv, daca este nevoie, intalniri cu sefii galeriilor care vor fi prezente la meci, instruirea crainicului arenei sa faca apeluri repetate impotriva rasismului. Ca, din ce vad eu, notiunea de rasism nu este aceeasi tot timpul. 

Suporteri echipa nationala

Haideti, ca se poate! Imi doresc un stadion plin cu Finlanda, chiar cred ca ne vom mobiliza si vom castiga. Si cand zic VOM ma refer la toata lumea: federali, staff tehnic, jucatori, dar si fani. Apropo de staff-ul tehnic, voi ati observat ca pe lista de convocari avem cu 1 atacant mai mult decat data trecuta? O fi si asta un semn. Salutari ROMANESTI tuturor!

Iordanescu staff nationala

One thought on “Stadion PLIN cu Finlanda?

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !