SportGuru

A scrie despre un site de articole sportive nu ar trebui sa fie ceva foarte complicat. La sport se pricepe toata lumea, de practicat il practica majoritatea (cel putin la nivel amator) iar anumite chestii ar trebui sa fie pentru publicul larg.

Ca lucrurile nu stau tocmai asa e un adevar. Sunt lucruri pentru profesionisti si lucruri pentru amatori. Iar amator nu e un termen peiorativ. Asta ar trebui sa fie secretul unor magazine: ori nisate pentru una din cele 2 categorii de public, ori mixul sa fie atat de bun incat sa nu deranjeze pe niciunii.

Astazi voi vorbi de site-ul SportGuru.ro. Un site cu un nume … special. E adevarat, guru parca e prea folosit in ultima perioada, insa vazand chestiile din cadrul magazinului imi dau seama ca nu e deloc nepotrivit.

Da, au absolut tot ce-ti doresti, de la rachete de tenis (nu ceva banal, ci ceva profesionist) pana la biciclete si ceasuri. E un site complet, facut pentru profesionisti dar unde si „amatorii” au acces. PReturile nu sunt exagerate, poti cumpara chestii bune si cu bani putini.

Iar partea care impresioneaza este organizarea site-ului: ai toate categoriile de care ai nevoie, sortate fie pe produse, fie pe sporturi. Mingile de fotbal si echipamentul de fotbal sunt la sectiunea fotbal. Frumos organizat, felicitari deci.

Iar un alt aspect important este dat de rapiditatea cu care se incarca. Este un aspect important, va rog sa nu-l neglijati.Este foarte important.

Sunt rugat de multe ori sa gasesc si aspecte negative. Atat timp cat n-am cumparat de la ei nu stiu mai multe. Habar n-am cat de repede livreaza, habar n-am cum stau la capitolul garantie (la un ceas de exemplu s-ar putea sa ai nevoie). Nu stiu cum sunt ca preturi comparativ cu alte magazine. Dar va rog pe voi sa-mi spuneti. Eu mi-am dat cu parerea strict in legatura cu site-ul. Site-ul (si subliniez asta) este promitator; sunt conditii ca si magazinul sa fie unul bun. Nu garantez, doar presupun.

Cam atat am avut de spus. Salutari BLOGOSFERICE tuturor ­čÖé

Comments

comments

One thought on “SportGuru

  1. eu cand aud Guru ma gandesc la Bivolaru si a lui MISA deci nu as intra niciodata intr-un loc in care la numele lui i-a parte cuvantul Guru :)) e ceva pe psihic

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !