Spiritul de Familie

Trei frati, toti 3 insurati, toti 3 cu oarece probleme de familie. Urmeaza reuniunea de familie, in care toti 6 se aduna. Sotia gazdei face insa imprudenta sa invite secretara unuia dintre ei, pe care insa o cunosteau toti 3… Cum se termina acest minunat „dineu” in familie va las sa descoperiti singuri. Spiritul de familie, caci asa se numeste spectacolul, se joaca la Teatrul de Comedie din Bucuresti.

Cateva lucruri interesante despre Spiritul de Familie:

1. Se joaca din 2012 pe scena Teatrului de Comedie si inca are succes. Aseara sala a fost plina, unele persoane stand si pe scaunele puse in plus, langa fotoliile normale. Probabil sala a fost plina si datorita faptului ca s-a spectacolul a avut loc in weekend.
2. Distributia este una exceptionala. Amintesc pe urmatorii:

– Marius Florea Vizante, cu un rol magistral, avocatul Ivan;
– Dorina Chiriac, si ea in mare forma in rolul lui Nicole;
– Mirela Zeta, Talia, secretara aducatoare de probleme;
– Sandu Pop aka Varul Sandel, in rolul lui David;
– Lamia Beligan, una din fetele maestrului Radu Beligan, in rolul lui Mathilde.

Regia apartine lui Radu Beligan, cel care a si intemeiat Teatrul de Comedie. Spectacolul dureaza aproape 2 ore, fara pauza, insa nici nu iti dai seama cand au trecut cele 2 ore. La final spectatorii s-au ridicat in picioare si au aplaudat sincer efortul unor actori minunati. Felicitari si din partea mea si revin cu placere de fiecare data la Teatrul de Comedie.

Spiritul de Familie este o piesa vesela, plina de viata, plina de incurcaturi si mereu actuala. O piesa pe care nu trebuie s-o ratati ­čÖé

Urmatoarea data cand se joaca Spiritul de Familie va fi 25 ianuarie, tot intr-un weekend (pica sambata), deci ma astept ca sala sa fie iarasi plina. In final va transmit salutarile cu care deja v-ati familiarizat, cele BLOGOSFERICE ­čÖé Si mergeti sa vedeti Spiritul de Familie, pentru ca merita ­čÖé

Comments

comments

One thought on “Spiritul de Familie

  1. Pingback: Spiritul de FamilieBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !