Spectacol caritabil IN CULISE – Teatru pentru Andhra

Spectacol caritabil IN CULISE – Teatru pentru Andhra

 

Va povesteam in dese randuri despre frumoasa echipa de la Teatrul In Culise. Pe langa cei mari, actorii consacrati, echipa teatrului se mandreste si cu cei mici, cursantii si absolventii Teen Media. Unii dintre ei, cum este Claudia, au propriile lor spectacole (si, credeti-ma pe cuvant, Diamante si Narcotice este un spectacol EXTREM de misto).

Am vazut majoritatea spectacolelor Teen Media, toate avand amprenta regizorului Cristian Bajora.

Pe 16 februarie, Teatrul In Culise, impreuna cu Teen Media, face un gest extrem de frumos, organizand un spectacol caritabil pentru tanara Andhra. Povestea ei completa o gasiti AICI. Pe scurt: cateva operatii succesive la genunchi facute in mod gresit au tintuit-o pe tanara Andhra la pat. Pe langa faptul ca operatia salvatoare costa, ea mai are de platit acum si rata la banca, pentru operatiile care au adus-o aici.

Teatrul In Culise gazduieste spectacolul Povesti despre Tine, toate incasarile urmand a fi donate Andhrei. Donatia recomandata este de 15 lei, insa puteti dona mai mult daca doriti.

Povesti despre tine caritabil

Eu am vazut Povesti despre Tine, mi-a placut ideea, mi-a placut modul in care este ea pusa in scena, mi-a placut energia tinerilor actori.

„Eu sunt Andhra. Am 28 de ani. Traiesc de peste 3 ani, in urma unui malpraxis, in dureri, zi si noapte. De 1 an, nu ma mai pot deplasa. Traiesc izolata in casa. Am nevoie urgenta de operatia care sa repare ceea ce un doctor a distrus in genunchii mei. Din iulie pina acum nu m-am putut opera din cauza lipsei banilor. Starea genunchilor mei s-a inrautatit in ultimele luni vizibil. Acum, in momentul asta, nu mai pot nici sa stau in picioare. Luna viitoare trebuie sa ma operez.”

Cam atat despre Povesti despre Tine, un spectacol caritabil In Culise. Prin intermediul acestui blog ii transmit si eu Andhrei insanatosire cat mai grabnica. Salutari TEATRALE tuturor si mergeti sa va bucurati de teatru, facand in acelasi timp si o fapta buna!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !