Spatiu de inchiriat

Cand ne gandim la inchirieri, primul lucru care ne vine in minte sunt agentiile imobiliare. Si agentii. Si tot ce decurge din asa ceva. Unii au ceva cu agentiile, altii au ceva cu agentii ca oameni, altii le respecta munca. Altii sunt indiferenti. Marea problema la agenti si agentii este ca ei sunt efectiv un intermediar. Nu sunt proprietari, nu au muncit pentru acel apartament. Si e valabil atat la inchirieri, cat si la vanzare-cumparare.

Cum v-ar suna insa o firma care inchiriaza propriile spatii? Si nu pentru a locui in ele, ci pentru a depozita in ele ceva. Ori inauntru, ori afara. Iar mai nou, spre „surprinderea” multora, firma respectiva a intrat si pe online. Si are site-ul http://haleradauti.ro/ .Partea si mai ciudata este ca ei sunt din Radauti. Oare acolo este mai mare nevoie decat in Bucuresti? Mi s-ar parea ciudat si suspect.

Legat de spatiu de inchiriat, ma gandeam ca acum, cu decizia autoritatilor noastre, exista multi care se plang ca vor spatiu de inchiriat pentru anvelopele de vara. Bineinteles, inauntru. Si bineinteles sa coste cat mai putin. Asa ca intrebarea mea, logica: prin Bucuresti nu sunt astfel de locuri? Daca da, cam pe unde. Niste oameni, majoritatea cititori d-ai mei, ar dori sa le faca o vizita. Pe bune.

Nu stiu acum daca am cititori din Radauti sau din imprejurimi, dar pentru cei de acolo articolul acesta se poate dovedi foarte util. Pentru ceilalti din celelalte orase se poate dovedi util doar in masura in care le-am dat idei si vor aplica ideile astea in orasul lor. Fie Iasi, Timisoara, Craiova, Cluj ori Bucuresti.

Cam atat am avut de spus. De la spatiu de inchiriat si tot ce tine de el, ma grabesc sa plec. BizCamp 2012 ma asteapta si astazi.

Inchiriez salutari BLOGOSFERICE tuturor! Le astept inapoi, cu dobanda bineinteles!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !