Soţul soţiei mele

Soţul soţiei mele

 • Bigamă=femeie care spală de două ori mai multe farfurii.

  • – Care este pedeapsa pentru bigamie?

– Două soacre.

 • O femeie are nevoie de un bărbat tandru, de un bărbat atent, de un bărbat care să o înţeleagă, de un bărbat care să o iubească şi, nu în ultimul rând, de un bărbat dotat din punct de vedere financiar. Este vital ca aceştia să nu se cunoască între ei.

 • Mare păcat că bigamia reprezintă o ilegalitate! Femeile şi-ar fi permis să cumpere de două ori mai multe perechi de pantofi.

 • – Mamă, dacă o să fiu cuminte, când o să fiu mare, o să am şi eu un soţ?

– Da, fetiţa mamii.

– Şi dacă nu o să fiu cuminte?

– O să ai mai mulţi.

 • – Draga mea, după miezul nopţii, strigai disperată în somn: „Nu, Ştefane, nu!”. Cine e acest Ştefan?
  -Nu te priveşte cine e…din moment ce ai auzit clar că l-am refuzat.

 • Dar pe-aia o ştiţi? Cu soţul care, în timp ce credea că soţia lui e plecată în cursă, se trezeşte vizitat de un tip care susţine că e soţul soţiei lui, ba, mai mult, că e soţul soţiei lui de dinainte ca el  să fie soţul soţiei lui? Tipul vrea să o păstreze pe soţia soţului lui şi îi cere soţului soţiei lui să renunţe la soţia lui. Soţul soţiei lui, după ce-şi revine din şoc, spune că vrea să o păstreze şi el pe soţia celuilalt soţ. După multe cugetări, se răzgândesc  amândoi şi n-o mai vrea niciunul pe soţia celuilalt soţ. După alte multe cugetări, se răzgândesc  amândoi şi hotărăsc să lase lucrurile aşa cum erau înainte să afle că fiecare dintre ei este soţul soţiei celuilalt. Asta până când află că au o problemă: soţia lor îi înşeală. O confruntă, iar ea… vezi mai mult

Vezi mai mult dacă vii la Teatru Roşu, la Soţul soţiei mele, o piesă de teatru scrisă de Miro Gavran şi pusă în scenă MINUNAT de Anca Maria Colteanu. Cu  Darius Daradici, Liviu Cheloiu, Teodora Calagiu / Ana Maria Carablais. Iar dacă vrei sa vezi mai multE despre autoarea acestui articol, fă CLICK AICI. Salutări TEATRALE tuturor!

One thought on “Soţul soţiei mele

 1. Pingback: Soţul soţiei meleBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !