Sofia Frunza: The Secret Life of Walter Mitty – Viața bate imaginația

Pe scurt: despre filmul The Secret Life of Walter Mitty o las pe Sofia Frunza sa scrie. Pe ea filmul a inspirat-o mult, asa ca am zis ca e frumos sa-i dau ocazia sa impartaseasca impresiile cu cititorii mei 🙂

 

 

Știi momentul acela în care simți că parcă te-ai oprit în loc, dar totul se mișcă în jurul tău? Că mintea îți zboară în locuri în care nu te-ai fi gândit că ar putea și simți că trăiești un moment, deși este doar în mintea ta?

Alaturi de Sofia, autoarea acestui articol, la vizionarea filmului The Secret Life of Walter Mitty 🙂

Îți imaginezi „cum ar fi să”… și automat gândurile tale se joacă cu tine și îți provoacă o senzație de bine pentru că ai sentimentul plăcut că trăiești deja ce îți dorești. Corpul îți este inundat de o căldură pură și atât de plăcută, încât ai sta în acea stare la nesfârști. E frumos, dar așa cum te trezești la realitate după un vis plăcut, și imaginația se oprește la un moment dat. Într-adevăr nu are limite, dar o limitezi tu pentru că realizezi că nu e sănătos să ai o viață dublă, trăită mai mult în imaginar, decât în prezent. Te trezești la realitate și te vezi așa cum ești, cu bunele și relele tale și îți dorești parcă să ai măcar un pic din tupeul sau calitățile pe care imaginarul ți le scoate în evidență. Mai ales că momentul în care mintea te duce în alte lumi îți arată că se poate altfel, că poți fie să te lași dus de val și să faci ceva în direcția în care te-a înclinat, fie să nu reacționezi.

Viața reală este dură, este plină de provocări, plină de situații tensionate și momente de răscruce, dar și de clipe de îndrăgosteală, momente frumoase petrecute cu familia, împlinire profesională ca urmare a pasiunii pe care o depui și bucurie dată de imprevizibilul momentului.

De câte ori v-ați lăsat duși de val până acum? De câte ori v-ați retras în imaginar pentru a evada din starea în care sunteți?

În filmul The Secret Life of Walter Mitty, personajul principal îmbină imaginarul, cu viața reală și trăiește momente de maximă adrenalină, în care el este eroul capabil să salveze lumea sau momentul. De la un tip obișnuit, care are un job de peste 16 ani la revista „Life”, ajunge să apară pe coperta acesteia, trecând prin provocări pe care doar imaginarul său ar fi fost capabil să le debiteze. Spune DA provocării de a pleca într-o călătorie în jurul lumii, trece prin situații neobișnuite și momente care l-au făcut să-și depășească limitele și ajunge în final să reacționeze (în fața sefului său) și să obțină ceea ce îți dorește – atenția și dragostea colegei de birou.

O poveste cu happy end, pe care să o vezi într-o seară de luni, după o zi încărcată de muncă, pentru a te relaxa și a te umple de energie până la sfârșitul săptămânii.

Enjoy it! 

Sofia Frunza este bloggerita, ea nefiind la prima vizita pe blogul meu.

The Secret Life of Walter Mitty va fi in cinematografe incepand cu 27 decembrie, fiind distribuit de Odeon Film. Vizionare placuta si multumiri Sofiei pentru articol 🙂

One thought on “Sofia Frunza: The Secret Life of Walter Mitty – Viața bate imaginația

  1. Pingback: Cinefil - O noapte la muzeu: Secretul faraonuluiAndrei Ciobanu

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !