Saptamana viitoare ne vedem la Social Media Summit 2016

Saptamana viitoare ne vedem la Social Media Summit 2016

 

Incerc sa fiu scurt, nu are rost sa ma lungesc: saptamana viitoare ne vedem la Social Media Summit 2016.

Pentru mine conferinta este una speciala, fiind prima conferinta social media la care am participat. De fiecare data cand merg acolo, pe langa lucrurile noi pe care le aflu si persoanele cu care socializez, ma gandesc si la inceputurile mele ca blogger.

Din acest motiv ii incurajez pe toti prietenii mei noi in blogosfera sa se duca la aceasta conferinta. Sa simta, peste cativa ani, exact ce simt si eu: aici am inceput sa devin BLOGGER.

Anul acesta regulile sunt un pic schimbate: nu toti bloggerii vor fi primiti, locurile fiind deja ocupate. Daca vrei musai sa ajungi, si chiar inteleg de ce ai vrea, trebuie momentan sa te inscrii pe o lista de asteptare. AICI este site-ul conferintei, iar AICI va puteti inscrie, indiferent ca sunteti blogger sau companie. Bloggerii, cum va spuneam, vor fi trecuti pe o lista de asteptare.

Captura Ecran Social Media Summit 2016

Ce astept de la Social Media Summit 2016? Pai ce astept de obicei:

  • Sa ma reintalnesc cu persoanele faine pe care altfel nu am ocazia sa le vad (cu multi ma vad constant la vizionarile de filme, in cazul in care-i un film mega-asteptat, gen Deadpool, numarul persoanelor importante din online si offline este mult mai mare). Nu fac nominalizari, va arat dupa pozele (si, credeti-ma, eu sunt genul care cand face 10 poze are impresia ca a facut putine).
  • Sa aflu ultimele noutati din social-media si rezultatele ultimelor studii (de exemplu studiul Blogosfera in 2015, care va fi prezentat in premiera la Social Media Summit 2016).
  • Astept sa cunosc persoane noi, din agentii ori bloggeri. Sa ma fac auzit si vazut, ca sa zic asa.

Social Media Summit 2016

Social Media Summit 2016 are loc pe data de 19 februarie (adica vinerea viitoare), incepand cu ora 9 dimineata, la Hotel Crowne Plaza din Bucuresti. Ne vedem acolo, zic. Iar eu voi transmite pe facebook si pe twitter (vad eu cum ma impart, explic mai incolo ce si cum) pe #smsbucuresti. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

ps: La Social Media Summit 2016 imi voi inaugura noua camasa Hawaii. E o traditie sa vin cu ceva nou la o conferinta. Am furat cumva startul, punand-o pe mine la avanpremiera Deadpool. Aia fu avanpremiera. Premiera va fi la Social Media Summit 2016. 🙂

 

2 thoughts on “Saptamana viitoare ne vedem la Social Media Summit 2016

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !