Social Media Summit 2015

Social Media Summit 2015

 

Ca in fiecare an, prima conferinta este Social Media Summit. Aceasta a fost, de altfel, si prima conferinta de Social Media la care am luat parte vreodata. Prin 2011 daca-mi amintesc bine. Asa ca de fiecare data cand ajung la aceasta conferinta ma simt ca la inceput. AICI am inceput sa intru in liga mare. Pana atunci bloggingul fusese O JOACA pentru mine.

Emil Calinescu Luciana Corlan Ecaterina Moldoveanu Social Media Summit 2015

E drept, cand vad ce face ACUM noua generatie rad zgomotos. Poate trollam si eu pe vremuri acel hashtag, poate o dadeam si eu in bara, dar parca nici chiar asa. Bine, Hoinaru n-a facut public twitt-ul de cacat. Pardon, cu cacat. Sa trecem, totusi, peste.

EmilCalinescu.eu Social Media Summit 2015

Sa va zic cateva idei importante cu care am plecat de la Social Media Summit 2015, dar si cateva idei care reies din articolele scrise de bloggerii prezenti la eveniment:

Emil Calinescu Social Media Summit 2015

1. Politica e din nou la moda. Subiectele politice au fost foarte accesate in 2014. A fost an electoral ce-i drept, dar nu ma astept la o scadere atat de abrupta. Din acest motiv am o surpriza pentru voi (in articolul viitor).

Emil Calinescu Raluca Cojocaru Social Media Summit 2015

2. Regulile sunt intr-o continua schimbare. Old school vs new school. Ultima prezentare a fost una extrem de misto, un tip care a facut campania #NuPonta, campanie eminamente negativa, dar cu impact extrem de mare. Eu chiar am intrebat expres daca nu se contrazice cu ceea ce stiam noi. Si da, mi s-a confirmat acest lucru.

Daniela Bojica Luciana Corlan Emil Calinescu Social Media Summit 2015

3. Continutul primeaza. Ideea asta o subliniaza atat Sofia, cat si Ileana in articolele scrise despre conferinta.

Emil Calinescu Sofia Frunza Social Media Summit 2015

4. Prezentarea lui Chinezu, printre cele mai apreciate, este postata pe blogul sau. Nu stiu pentru cine era punctul 9, cel cu NU FI MAGAR, dar mi s-a parut a fi un mesaj pentru cineva anume. Inca n-am aflat cine.

Cinemil Social Media Summit 2015

5. Alexandru Negrea a aratat cele mai populare postari de pe facebook pe diverse domenii. Pacat ca-n multe cazuri nu stim CATI BANI s-au bagat in acele postari.

Cinemil Luciana Corlan Ecaterina Moldoveanu Social Media Summit 2015

6. Un articol extrem de complex si de bine scris este ACESTA. Un blog constantean de care nu auzisem pana acum mi-a atras atentia. Da, de la astfel de conferinte ramai si cu cateva bloguri interesante.

Emil Calinescu Cinemil Social Media Summit 2015

7. Manafu a vorbit de Whatsapp. Cica ar trebui sa pun buton de share acolo. Pana sa fac asta ar trebui sa-mi fac cont acolo. Ar fi un prim pas.

Luciana Corlan Emil Calinescu Social Media Summit 2015

8. O sinteza bine scrisa a evenimentului gasiti si la Malaezu. Si inca un articol interesant la Ana Musat.

Emil Calinescu Ana Musat Social Media Summit 2015

9. Un ultim artico interesant: Luciana Corlan. O prezenta surprinzatoare pentru mine, nu c-as avea ceva cu ea, ci pentru ca o vad foarte rar la evenimente de profil. Prea rar. Poate anul asta (re)devine activa in blogosfera 🙂

Emil Calinescu Marta Usurelu Social Media Summit 2015

Cam atat despre Social Media Summit 2015. Toate pozele din articol sunt facute la panoul oficial al evenimentului si se gasesc AICI. Pana la urmatoarea conferinta blogosferica, salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Emil Calinescu Cinemil Social Media Summit 2015

 

 

Comments

comments

5 thoughts on “Social Media Summit 2015

  1. Pingback: Social Media Summit 2015: “Ne stim de pe Facebook!” | Oglinda catre prezent
  2. Pingback: Social Media Summit 2015: "Ne știm de pe Facebook!"

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !