SmartChange. Cursuri. Club de carte.

SmartChange. Cursuri. Club de carte.

 

Ati auzit de SmartChange? Este o locatie (undeva intre Piata Romana si Stefan cel Mare) unde se intampla o gramada de lucruri cool.

Printr-un context favorabil mie, am ajuns saptamana aceasta pentru prima oara la sediul lor. Sediul are terasa, local inauntru (unde poti servi o bautura in liniste), insa acolo se intampla si cateva chestii care cu siguranta te pot interesa.

Smart Change

Le iau in ordine cronologica.

Maine, de exemplu, este un curs de public speaking. Ma rog, am inteles ca e un fel de public speaking, pentru ca se axeaza pe VOICE TRAINING. Eu am mai fost la Public Speaking pana acum, dar la voice training nu. Voi vedea cum este, toate detaliile despre curs le gasiti aici. Voi reveni cu detalii pe blog dupa curs. Iar daca voi ajunge cat de curand sa tin discursuri publice sa stiti ca ei ar putea fi printre vinovati.

Curs Public Speaking Smart Change

Si era sa uit: cursul este tinut de Cornelia Alexoi, regizoarea si actrita. Maine o voi cunoaste si eu, am auzit numai de bine despre ea. Desi imi suna cunoscut numele ei, nu stiu UNDE si CUM am auzit de ea (si nu, nu cred sa fi vazut vreun film in care joaca). Ma conving maine cat este de buna ca trainer.

A doua chestie misto de acolo este Clubul de carte. Marti, de exemplu, in acest Club de carte se va discuta cartea lui Andrei Plesu, Parabolele lui Iisus. Adevarul ca poveste. As fi vrut sa fiu si eu prezent, din pacate trebuie sa fiu in alta parte. Intrarea este libera la Clubul de lectura, insa trebuie facuta rezervare prealabila.

Clubul de lectura Plesu

Si pentru ca va tot ziceam de aceasta locatie multifunctionala, aici puteti sa veniti cu prietenii si sa va jucati, dar sunt si o gramada de evenimente. In poza de mai jos puteti vedea cam ce se intampla intr-o saptamana acolo, dar daca intrati pe site-ul lor puteti gasi mai multe detalii.

Smart Change

Cu siguranta voi mai reveni acolo. Am facut oricat cateva propuneri, poate vor fi acceptate. Oricum, si fara ele si tot se intampla chestii marfa la SmartChange. Club de Carte. Cursuri. Dezbateri. Proiectii de filme. Spectacole de teatru. Zic ca merita sa dati o fuga p-acolo 🙂 Maine voi fi toata ziua la acel curs, de unde trebuie sa fug la Teatru. Daca nu ma credeti, uitati-va in dreapta la calendarul meu. Iar deasupra calendarului am pus frumosul banner SmartChange. Salutari SMART tuturor! 🙂

 

Comments

comments

2 thoughts on “SmartChange. Cursuri. Club de carte.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !