Guest-post – Site-urile de reduceri la nivel national

Afacerile de genul “site de reduceri” au luat amploare in toata tara in ultimii ani si pe buna dreptate pentru ca furnizorilor le convine ideea de a vinde cateva produse la pret redus si in schimbul acestei reduceri sa castige un portofoliu de clienti mai bogat si in acelasi timp sa-si faca si publicitate pe piata online.

Un site de reduceri pune la dispozitia vizitatorilor online oferte cupoane si reduceri de top.

In urma crearii unor statistici s-a ajuns la concluzia ca in Bucuresti aceste oferte de cupoane si reduceri se vand cel mai bine si astfel bucurestenii sunt pe primul loc la numarul de abonati si accesari ale site-urilor de profil, urmati de Cluj Napoca, Timisoara, Iasi, Constanta si Brasov. Aceste din urma orase sunt singurele care au reusit sa inchida contracte cu un site de reduceri.

Pana s-au inchis aceste parteneriate cu furnizorii din diferite orase, cei care si-au deschis afaceri pe sistemul site de reduceri s-au multumit cu atragerea clientilor prin cupoanele, reducerile online si sistemele de livrare nationala.

In prezent cele mai multe site-uri de reduceri se focalizeaza asupra cumparatorilor din Bucuresti, desi exista cerere pe piata reducerilor online si din partea locuitorilor din alte zone ale tarii.

Foarte activi pe piata acestuit tip de cumparari, urmatorii dupa Bucuresti sunt cei din Iasi, fiind urmati de cei din Cluj iar pe locul patru stau locuitorii Prahovei.

Dupa cum puteti observa locuitorii marilor orase din Romania se bucura de numeroaresele oferte cupoane si reduceri oferite de fiecaresite de reduceri in parte si bineinteles ca si pentru proprietarii acestor site-uri reprezinta afaceri profitabile.

Guest-post by Alina O.

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !